Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Serviceoppdrag på offshore - servi group

Energismarte løsninger - fra produkt til komplekse systemer

For at du skal kunne operere mer effektivt og smart til havs, sørger vi for å levere og produsere innovative kvalitetsprodukter skreddersydd ditt behov. Sammen med Servi, får du over 100 års kompetanse innen styring av kraft og bevegelse.

 

Ta kontakt med oss 


Servi leveranser til olje og gass:

 

Totalleverandør til olje og gass

Servi er totalleverandør innen energismarte løsninger. Våre egenproduserte norske produkter er av høy kvalitet. I tillegg har vi agenturer fra velkjente leverandører.

Vi er Norges største forhandler og produsent av hydraulisk utstyr. I tillegg har vi et stort utvalg av pneumatikk, elektromekanikk, glidelager og testutstyr. I nettbutikken kan du handle fra Norges største lager av hydraulikkomponenter. 

Uansett om du trenger å bytte enkeltkomponenter på et gammelt system eller skreddersy et nytt, har vi kompetansen og produktutvalget som gjør at vi kan finne rett material og komponent til ditt behov.  

Vi har levert systemer til markeder over hele verden og har et stort lager, som dekker de fleste primærbehov til våre kunder.

  

Noen av våre leveranser er levert til:

vestdavit logo  cranemaster equinor logomcgregor logo

stavanger engineering  control cutter hmhw_logo

Din rådgiver innen produkt- og konseptutvikling

design og utvikling sylinder

Servi har en dyktig teknisk avdeling med innovative og svært erfarne ingeniører. Vår kunnskap innenfor fagfelt som hydraulikk, kontrollsystemer, elektro, mekanisk design og dokumentasjon gjør at Servi kan levere nøkkelferdige produkter.  

Vår ambisjon er å finne den beste helhetlige løsningen for deg, slik at dine systemer både lever lenger og yter bedre. Dette vil i noen tilfeller være oppgradering av eksisterende system eller at vi skreddersyr nytt.

Vi tar totalansvaret for:

  • Systemløsning
  • Design
  • Montering
  • Test og installasjon
  • Oppstart

 

For å oppnå effektive leveranser, med minimale startkostnader og produkter med lang levetid, bruker vi ofte avanserte design- og simuleringsverktøy. Vi benytter oss av følgende verktøy

Eksempler på leveranser:


Sylinder- og akkumulatorsystemer

cranemaster sjokkdempere til havvind

Vi har solid og lang erfaring med leveranse av sylinder- og akkumulatorsystemer, som for eksempel sjokkdempere. Disse systemene sikrer håndtering av tunge løft mellom båt og installasjon.

Cranemaster har vært en av våre kunder i mange år innen sylinder- og akkumulatorsystemer. Bildene over viser sjokkdempere produsert av Servi for Cranemaster.  

Service og vedlikehold på oljeplattform

Vårt Servicetilbud  

Vi ønsker at ditt system skal leve lengst mulig. Derfor tar vi vare på hele livssyklusen for deg.  

Du kan fokusere på ditt selskaps kjernevirksomhet, mens Servi tar ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dermed sikres maksimal oppetid på anlegget og lengre levetid. 

Les mer om vårt Servicetilbud

Bestill service

 

Servi forlenger levetiden til hydraulikken på produksjonsskipet Åsgard A

service olje og gass equinor

- Med robustgjøringen av dette kritiske systemet er vi mye bedre rustet til å møte vinterstormene, og opprettholde stabil og sikker drift på Åsgard A, sier Plan og vedlikeholdsleder (PV-leder) på Åsgard A, Svein Erik Lien, om vedlikeholdsjobben Servi Group har utført på skipet i 2022.

Les om servicejobben

Oppgradering av hydraulikkaggregat på Mooring-system

oppgradering hydraulikkaggregat

- Girassol HPU-prosjektet var et viktig, svært krevende og teknisk utfordrende prosjekt med kort leveringstid. MacGregor er fornøyd med måten Servi løste dette på og leverte kvalitet under et slikt tidspress. Vårt gode forhold og samarbeid med Servi er avgjørende for å bygge tillit inn mot kunden, og den vellykkede leveransen resulterte i enda flere kontrakter.
- McGregor Norway AS

Les mer om jobben

Vil du utvikle nye smarte konsepter sammen med oss?  

Har du et behov og en ide til en løsning, men trenger bistand fra et kompetansemiljø innenfor hydraulikk, pneumatikk, elektro eller glidelager?  

Ikke nøl med å ta kontakt.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes