Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Olje og gass: Totalleverandør av hydraulikk og tilhørende teknologier

For at du skal kunne operere mer effektivt og smart til havs, sørger vi for å levere og produsere innovative kvalitetsprodukter skreddersydd til ditt behov. Sammen med Servi, får du over 100 års kompetanse innen hydraulikk og tilhørende teknologier.

Ta kontakt med oss 

 
Servi er Norges største forhandler og produsent av hydraulisk utstyr. I tillegg har vi et stort utvalg av pneumatikk, elektromekanikk, glidelager og testutstyr. I nettbutikken kan du handle fra Norges største lager av hydraulikkomponenter. 

Totalleverandør til olje og gass

Servi er en totalleverandør innen hydraulikk og tilhørende teknologier. Våre produkter er av høy kvalitet. Vi har agenturer fra velkjente leverandører verden over.   

Uansett om du trenger å bytte enkeltkomponenter på et gammelt system eller skreddersy et nytt, har vi kompetansen og produktutvalget som gjør at vi kan finne rett material og komponent til ditt behov.  

Våre egne produkter produseres i Norge. Her har vi også lagerhold som dekker de fleste primærbehov til våre kunder.  

Les mer om: Hydraulikksylinder  - Hydraulikkaggregat  -  Kundetilpassede ventilblokker  - Elektro- og kontrollsystemer  -  Hydraulikkomponenter

 

Systemintegrator mellom eksisterende utstyr og nytt 

Trenger du å oppgradere ditt eksisterende utstyr, eller trenger du et helt nytt system?  

Vår jobb er å finne den beste helhetlige løsningen for deg, slik at dine systemer både lever lenger og yter best mulig.  

Som systemintegrator kan vi levere alt fra enkle standardsystemer til komplekse kundespesifiserte systemer, hvor vi tar totalansvaret for systemløsning, design, montering, test installasjon, oppstart og sluttdokumentasjon.  

Det er alltid ditt behov som kommer først, så skreddersyr vi den beste løsningen for deg. Dette gjør vi blant annet ved å se på hvilke systemer og komponenter som fungerer best sammen. I tillegg kan vi ta ansvar for service og vedlikehold – slik at du forlenger levetiden til dine komponenter og systemer.   

Økt levetid i fokus 

For at du skulle kunne operere optimalt i dagens marked er klima, bærekraft og inntjening viktige suksessfaktorer. Digital transformasjon er en viktig nøkkel her - der tidligere manuelle oppgaver nå blir automatisert. 

Med vår kompetanse vet vi hvilke signaler du skal se etter og hvilke tiltak som bør gjøres, for at maskinen din både lever lenger og yter bedre.   

Digitalisering med Servi Monitor er et eksempel på dette. Ved å ta i bruk Servi Monitor, vil du kunne effektivisere ressursbruken og optimalisere vedlikeholdet av din maskin.   

Les mer om hvordan vår smart sensorikk, skyteknologi og systemkunnskap, kan dra ut verdifull digital data som vil effektivisere overvåkningen av din maskin betraktelig.      

Service og vedlikehold på oljeplattform

Vårt Servicetilbud  

Vi ønsker at ditt system skal leve lengst mulig. Derfor tar vi vare på hele livssyklusen for deg.  

Du kan fokusere på ditt selskaps kjernevirksomhet, mens Servi tar ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dermed sikres maksimal oppetid på anlegget og lengre levetid. 

Les mer om vårt Servicetilbud

 

Vil du utvikle nye smarte konsepter sammen med oss?  

Har du et behov og en ide til en løsning, men trenger bistand fra et kompetansemiljø innenfor hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk eller glidelager?  

Ikke nøl med å ta kontakt.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes