Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Energieffektive løsninger innen hydraulikk, elektro, pneumatikk til landbasert industri

Energismarte løsninger til landbasert industri

For at du skal kunne operere mer effektivt og smart, sørger vi for å levere og produsere innovative kvalitetsprodukter skreddersydd til ditt behov. Sammen med Servi, får du over 100 års kompetanse innen hydraulikk og tilhørende teknologier – med norsk kvalitet.

Servi er Norges største forhandler og produsent av hydraulisk utstyr.  I tillegg har vi et stort utvalg av pneumatikk, elektro, glidelager og testutstyr. Skal du få noe til å bevege seg? Vi finner den beste løsningen for din applikasjon, ved hjelp av hydraulikk, pneumatikk eller elektromekanikk.   

Fra enkeltkomponent til komplekse systemer: 

Klikk på ikonene for å lese mer: 

 

Skreddersydde løsninger hydraulikk-komponent pneumatikk og vakuum elektro og kontrollsystemer hydraulikksylinder gldielager service og vedlikehold

 

Innenfor landbasert industri leverer vi blant annet til:

 • Næringsmiddel og farmasøytisk
 • Aluminium /smelteverk
 • Trevare /møbelindustri
 • Pakking og palletering
 • Automotive

Servi er totalleverandør innen energismarte løsninger. Våre egenproduserte, norske, produkter er av høy kvalitet. I tillegg har vi agenturer fra velkjente leverandører.

Uansett om du trenger å bytte enkeltkomponenter på et gammelt system eller skreddersy et nytt, har vi kompetansen og produktutvalget som gjør at vi kan finne rett material og komponent til ditt behov. 

Vi har levert systemer til markeder over hele verden og har et stort lager, som dekker de fleste primærbehov til våre kunder.

Din rådgiver innen produkt og konseptutvikling

design cylinder systems

Servi har en dyktig teknisk avdeling med innovative og svært erfarne ingeniører. Vår kunnskap innenfor fagfelt som hydraulikk, kontrollsystemer, elektrisk utrustning, mekanisk design og dokumentasjon gjør at Servi kan levere nøkkelferdige produkter.  

Vår ambisjon er å finne den beste helhetlige løsningen for deg, slik at dine systemer både lever lenger og yter bedre. Dette vil i noen tilfeller være oppgradering av eksisterende system eller at vi skreddersyr nytt.

Vi tar totalansvaret for:

 • Systemløsning
 • Design
 • Montering
 • Test og installasjon
 • Oppstart

For å oppnå effektive leveranser, med minimale startkostnader og produkter med lang levetid, bruker vi ofte avanserte design- og simuleringsverktøy. Vi benytter oss av følgende verktøy

Utskiftning og renovering av linje for valseverk på Karmøy

Speira_karmøy_utskiftning valseverk

- Vi hadde tre uker på oss å bytte maskiner på valseverket. Flere bedrifter jobbet sammen for å få dette til. Servi Group leverte etter forventning. Vi har allerede bestilt inn Servi Group til å bistå en ny omfattende jobb til neste år, sier Simon G. Langåker, prosjektleder for Speira, Karmøy.

Les hele historien

 

Service og vedlikeholdsavtaler

service olje og gassVi ønsker at ditt system skal leve lengst mulig. Derfor tar vi vare på hele livssyklusen for deg.

Du kan fokusere på ditt selskaps kjernevirksomhet, mens Servi tar ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dermed sikres maksimal oppetid på anlegget og lengre levetid.  

Send forespørsel på Service

 

Vi kan tilby skreddersydde avtaler som kan tilpasses hvert anlegg. Ettersynsavtale gir bruker av anlegget en forutsigbar driftskostnad. 

Typiske service leveranser til landbasert industri er: 

 • Tilstandskontroll (survey på anlegget) med anbefalte utbedringer
 • Forebyggende vedlikehold med rutinemessig inspeksjon og vedlikehold av hydrauliske systemer
 • Reparasjon og overhaling: Diagnose og reparasjon av defekte hydrauliske komponenter, inkludert pumper, ventiler, sylindere og motorer  
 • Modernisering og oppgradering av anlegget samt systemoptimalisering for å forbedre effektiviteten, redusere energiforbruket og øke levetiden på komponenter
 • Akkumulatorsjekk 
 • Salg av reservedeler

 

Les mer om våre servicetjenester

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes