Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Logo leverandører Servi
Logo leverandører Servi

Hovedleverandører

Servi tilbyr komponenter fra verdens fremste produsenter av hydraulikk og andre industrikomponenter. Disse i kombinasjon med de komponentene og løsningene vi produserer selv, gir oss en fleksibilitet i design som gjør at vi kan levere de mest optimale skreddersydde løsninger. Der kunden ønsker en enkelt komponent, kan vi tilby ulike alternativer fra «øverste hylle». Foruten det Servi produserer selv, er dette våre hovedleverandører.

Leverandører av hydraulikk:

ATOS S.PA.

Atos er den største produsenten av elektro-hydrauliske ventiler i Italia. 
Atos er spesielt kjent i Norge for produktspekteret av on-off-ventiler og digitale proporsjonalventiler med Atex, IECx, UL, MA og Intrinsic Safety – Ex ia i henhold til ATEX- og IECEx-godkjenninger.
Servi er norsk distributør for Atos.

HAWE HYDRAULIK

Hawe er en av verdens største produsenter av proporsjonale retningsventiler.
Hawe er spesielt kjent i Norge for platemonterte retningsventiler til land- og offshoreindustrien.
Hawe kan også leveres med godkjenninger i henhold til ATEX og IECEx.
Servi har i samarbeid med Hawe og HCS utviklet et program av styringskomponenter under navnet Servi Addon Components, se under "Vår produksjon"
Servi er den eneste norske distributøren for Hawe.

KAWASAKI PRECISION MACHINERY LTD

Kawasaki er mest kjent i Norge for sine radiale stempelmotorer som tidligere het Staffa.
Staffa-motorer er unike til bruk i marin- og industriapplikasjoner til dekksmaskiner og offshorevinsjer.
Kawasaki er en verdensledende produsent av aksiale stempelpumper når det gjelder effektivitet og ytelse.
Servi er den eneste norske distributøren for Kawasaki.

MARZOCCHI POMPE S.R.L.

Marzocchi har gjennom sine 57 år utviklet tannhjulsmotorer og tannhjulspumper og er i dag et av de ledende merkene i markedet for girpumper og motorer. Marzocchi er spesielt kjent for sin produktserie ELIKA, som reduserer støynivået med så mye som 15 dBA i forhold til tradisjonelle girpumper. Tannhjulspumpene har maks arbeidstrykk opp til 300. Servi er den eneste norske distributøren for Marzocchi.

MP FILTRI SPA

MP Filtri har i 55 år utviklet filtreringsprodukter for hydraulikkvæsker. MP Filtri har fullt produktspekter innen hydraulikkfilter. MP Filtri har også filterhus i rustfritt stål, som brukes som prosessfiltre for å beskytte enkelte ventiler eller hele hydraulikksystemet mot forurensning i henhold til ISO 4406. 
Servi er norsk distributør for MP Filtri.

SUN HYDRAULICS LTD.

Sun Hydraulics er et selskap under Helios Technologies-paraplyen og er i dag en av verdens største produsenter av cartridge-ventiler. Sun Hydraulics er mest kjent for sin unike «free-floating design», som gjør at Sun cartridge-ventiler tolererer større eksentrisitet på boringen uten at funksjonen feiler.
Servi er den eneste norske distributøren for Sun Hydraulics.

Leverandører av elektro/automasjon:

HCS HYDRAULIC CONTROL SYSTEMS GMBH

HCS er kjent i Norge for sine produkter innen digital forsterkning og regulering (DAC), digital forsterker og kontrollmoudul (DMA) og digitale on-board-forsterkere og -regulatorer (ODC).
Servi og HCS har i samarbeid utviklet digital forsterker- og styringsmodul «DMA» spesielt tilpasset styring av Hawes proporsjonalventiler. HCS forhandler også Servis digitale forsterker og kontroller «ODC» i Tyskland. Servi er den eneste norske distributøren for HCS.

Servi har selvfølgelig og alle de vanlige elektro -og automasjonsmerkene som f.eks Siemens, Wago, Eaton, Mitsubishi, Schneider og mye mer.

Vi bygger og designer elektro og styresystemer til våre kunder, både prosesskontroll og maskinstyringer.

Leverandører av pneumatikk:

METAL WORK
Metal Work er vår hovedleverandør av pneumatikk – en italiensk produsent med over 50 års erfaring og 1100 ansatte globalt. De leverer innovative pneumatikk-komponenter produsert i Italia. Servi er alene om dette agenturet i Norge, og vi tilbyr komponenter og komplette systemer etter kundens spesifikasjoner.

VMECA

Vmeca er en av de fremste i bransjen på vakuumteknologi og har over 25 år i bransjen. De leverer et bredt spekter av sugekopper, ejektorer, filtre, gripere, transportører og tilbehør. Servi er distributør i Norge og leverer komponenter og komplette systemer med korte leveringstider.

GLOBE

GLOBE Group har siden 1986 levert luftmotorer komplett med gir, brems og manuelle eller pilotstyrte ventiler. De produserer også gassboostere, testutstyr og komplette systemer. Våre luftdrevne systemer kan levere inntil 3850 bar testtrykk med 7 bar trykkluftstilførsel.


Leverandør på støt- og vibrasjonsdempere:

ITT Enidine

SERVI leverer et bredt spekter ITT Enidine støt- og vibrasjonsdempere for industri og offshore. Her får du alt fra vibrasjonsdemping av de minste elektronikk kabinetter til opplagring av store generatorer og demping av støt fra de minste slag og opp til buffere for kraner og demping av kollisjoner fra hengende last. Enidine har 50 års erfaring med å utvikle produkter som forlenger levetiden på utstyr, forbedrer komfort og styrker sikkerheten og påliteligheten.

Leverandører av glidelagre:

GGB BEARING TECHNOLOGY

GGB er en av verdens største produsenter av glidelagre. GGB var tidligere kjent som Glacier Garlock Bearings. Det mest kjente av GGBs glidelagermaterialer er DU®, som har vært en ener på markedet siden 1956. I tillegg til DU® leverer GGB flere andre forskjellige typer vedlikeholdsfrie og selvsmørende glidelagermaterialer, men også glidelagermaterialer til bruk med olje og fett. Servi har levert GGBs glidelagre til norsk industri i mer enn 70 år og er GGBs distributør i Norge.

Leverandører av oljebehandlingssystem:

COT-Clean Oil Technology AB

(COT) utvikler og markedsfører ny teknologi for kontinuerlig rensing av både fritt og bundet vann i industrielle oljer (hydraulikk-, smøre- og girolje) for både stasjonære og mobile applikasjoner. Selskapets virksomhet med teknisk utvikling og produksjon foregår i Ljungby. COT er et aksjeselskap og har vært notert på det alternative markedet siden 2014.

MP FILTRI SPA

MP Filtri har i 55 år utviklet filtreringsprodukter for hydraulikkvæsker. MP Filtri har fullt produktspekter innen hydraulikkfilter. MP Filtri har også filterhus i rustfritt stål, som brukes som prosessfiltre for å beskytte enkelte ventiler eller hele hydraulikksystemet mot forurensning i henhold til ISO 4406. MP Filtri har og oljefiltreringsenheter som tar bort vann og partikler.
Servi er norsk distributør for MP Filtri.

Servi har og sensorsystem for overvåking av oljekvalitet og gjenværende levetid for oljen med tanke på prediktivt vedlikehold.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes