Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Logo leverandører Servi
Logo leverandører Servi

Hovedleverandører

Vårt utvalg av premium produkter til konkurransedyktige priser dekker alle moderne krav til dine hydrauliske behov. Med vårt store utvalg av elektrohydrauliske leverandører kan vi dekke alle typer behov innen offshore-, marine-, mobil- og industrielle applikasjoner.


LEVERANDØRER HYDRAULIKKATOS S.P.A.
Smart elektrohydraulikk fra en av Europas største produsenter, som spesialiserer seg på proporsjonal- og servoteknologi, eksplosjonssikre og rustfrie stålprodukter. 

Atos S.PA stainless steel hydraulic valves

 

Bildet over viser hydraulikkventiler i rustfritt stål fra Atos.
Andre eksempler produkter fra Atos du kan kjøpe fra Servi: Ventil, pumper, retningsventiler, proporsjonalventil og aksial stempelpumpe.

 

HAWE HYDRAULIKK

En av verdens største produsenter innen proporsjonale retningsventiler for industriell, marin og mobil bruk. Servi Group har utviklet, sammen med HAWE, spesialventilversjoner for Offshore, EX og Marine applikasjoner.

Our own developed Servi Addon Components increase the precision and protection grade of HAWE valves to meet high Offshore requirements.  

hawe valve

Bildet over viser ventil PSL S235 D7700 fra Hawe. 
Eksempel produkter fra Hawe du kan kjøpe fra Servi: Hydraulisk aggregat, akkumulator, pumper, ventiler (retningsbestemt, pilotkontroll, avlastning, pilotkontroll) og pumper (aksialstempel og radialstempel).

 

KAWASAKI PRECISION MACHINERY LTD.

Verdenskjent leverandør fra japansk, kjent for sine kvalitetsprodukter. Servi er eksklusiv distributør av OEM Kawasaki KPM hydrauliske produkter, reservedeler og vedlikeholdstjenester i Norge. Kawasaki-pumper og radialstempelmotorer (Staffa) har mange type- og eksplosjonssikre godkjenninger som oppfyller mange offshore- og marinekrav.

kawasaki hydraulics pumps

MARZOCCHI POMPE S.P.A.

Førsteklasses girpumper fra en av Europas største produsenter. Spesialiserer seg på tannhjulspumper med lav støy, ELIKA, som kan redusere støy på opptil 15dBA sammenlignet med standard tannhjulspumper. Marzocchi-pumper har også utypisk høytrykksnivå for markedsstandarder. De fleste av Marzocchis standardprodukter kan leveres med kort leveringstid.

Marzocchis low noise pump

MP FILTRI S.P.A.

En av Europas største filterprodusenter tilbyr også løsninger for rustfritt stål, Duplex og EX-godkjente filtre. MP Filtri tilbyr mange produkter og erstatningsfiltre for spin-on og standard filterelementer, off-line filtreringsenheter og avvanningsløsninger.

MP Filtri products

SUN HYDRAULICS LTD.

Produsent av patronventiler av førsteklasses kvalitet med konkurransedyktige priser. Sun Hydraulics-patroner strekker seg fra standard til eksplosjonssikre og rustfrie stålprodukter. Til våre tilpassede hydraulikkblokker- og manifolder, bruker vi i hovedsak Sun Hydraulics-ventiler.

Sun hydraulics valves

MOOG GMBH

Førsteklasses elektrohydrauliske produkter med høy presisjon og repeterbarhet med mange bruksområder som marine, offshore og romfart.

MOOG

HENNLICH

Spesialiserte løsninger for akkumulatorer og luftkjølere.

hennlich accumulators

 

ASA Technology Produktions-und Vertriebs Gmbh 

Smarte løsninger av høy kvalitet med bredt utvalg av luftkjølere i mange størrelser for alle typer bruksområder. ASA er vårt standardvalg for alle bruksområder som krever kjøling.

ASA Technology air coolers

 

EPE Italiana 

En av verdens største akkumulatorprodusenter.

Epoll

LINDE HYDRAULICS LTD 

Høykvalitetspumper som spesialiserer seg på close-loop-teknologi.

Linde pumps

POCLAIN  HYDRAULICS AB 

Motorer av høy kvalitet som oppfyller ekstreme tekniske krav.

Poclain hydraulic mtors

DYNEX/RIVETT INC 

Høytrykksprodukter i standard eller rustfritt stålmateriale som spesialiserer seg på eksplosjonssikre check-pumper for bruk med miljøvæsker.

Dynex ball pumps

Leverandører av elektro/automasjon:

HCS HYDRAULIC CONTROL SYSTEMS GMBH

HCS er kjent i Norge for sine produkter innen digital forsterkning og regulering (DAC), digital forsterker og kontrollmoudul (DMA) og digitale on-board-forsterkere og -regulatorer (ODC).
Servi og HCS har i samarbeid utviklet digital forsterker- og styringsmodul «DMA» spesielt tilpasset styring av Hawes proporsjonalventiler. HCS forhandler også Servis digitale forsterker og kontroller «ODC» i Tyskland. Servi er den eneste norske distributøren for HCS.

Servi har selvfølgelig og alle de vanlige elektro -og automasjonsmerkene som f.eks Siemens, Wago, Eaton, Mitsubishi, Schneider og mye mer.

Vi bygger og designer elektro og styresystemer til våre kunder, både prosesskontroll og maskinstyringer.

Leverandører av pneumatikk:

METAL WORK
Metal Work er vår hovedleverandør av pneumatikk – en italiensk produsent med over 50 års erfaring og 1100 ansatte globalt. De leverer innovative pneumatikk-komponenter produsert i Italia. Servi er alene om dette agenturet i Norge, og vi tilbyr komponenter og komplette systemer etter kundens spesifikasjoner.

VMECA

Vmeca er en av de fremste i bransjen på vakuumteknologi og har over 25 år i bransjen. De leverer et bredt spekter av sugekopper, ejektorer, filtre, gripere, transportører og tilbehør. Servi er distributør i Norge og leverer komponenter og komplette systemer med korte leveringstider.

GLOBE

GLOBE Group har siden 1986 levert luftmotorer komplett med gir, brems og manuelle eller pilotstyrte ventiler. De produserer også gassboostere, testutstyr og komplette systemer. Våre luftdrevne systemer kan levere inntil 3850 bar testtrykk med 7 bar trykkluftstilførsel.


Leverandør på støt- og vibrasjonsdempere:

ITT Enidine

SERVI leverer et bredt spekter ITT Enidine støt- og vibrasjonsdempere for industri og offshore. Her får du alt fra vibrasjonsdemping av de minste elektronikk kabinetter til opplagring av store generatorer og demping av støt fra de minste slag og opp til buffere for kraner og demping av kollisjoner fra hengende last. Enidine har 50 års erfaring med å utvikle produkter som forlenger levetiden på utstyr, forbedrer komfort og styrker sikkerheten og påliteligheten.

Leverandører av glidelagre:

GGB BEARING TECHNOLOGY

GGB er en av verdens største produsenter av glidelagre. GGB var tidligere kjent som Glacier Garlock Bearings. Det mest kjente av GGBs glidelagermaterialer er DU®, som har vært en ener på markedet siden 1956. I tillegg til DU® leverer GGB flere andre forskjellige typer vedlikeholdsfrie og selvsmørende glidelagermaterialer, men også glidelagermaterialer til bruk med olje og fett. Servi har levert GGBs glidelagre til norsk industri i mer enn 70 år og er GGBs distributør i Norge.

Leverandører av oljebehandlingssystem:

COT-Clean Oil Technology AB

(COT) utvikler og markedsfører ny teknologi for kontinuerlig rensing av både fritt og bundet vann i industrielle oljer (hydraulikk-, smøre- og girolje) for både stasjonære og mobile applikasjoner. Selskapets virksomhet med teknisk utvikling og produksjon foregår i Ljungby. COT er et aksjeselskap og har vært notert på det alternative markedet siden 2014.

MP FILTRI SPA

MP Filtri har i 55 år utviklet filtreringsprodukter for hydraulikkvæsker. MP Filtri har fullt produktspekter innen hydraulikkfilter. MP Filtri har også filterhus i rustfritt stål, som brukes som prosessfiltre for å beskytte enkelte ventiler eller hele hydraulikksystemet mot forurensning i henhold til ISO 4406. MP Filtri har og oljefiltreringsenheter som tar bort vann og partikler.
Servi er norsk distributør for MP Filtri.

Servi har og sensorsystem for overvåking av oljekvalitet og gjenværende levetid for oljen med tanke på prediktivt vedlikehold.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes