Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

 Innovative kvalitetsprodukter til marine med norsk kvalitet

Energismarte løsninger - fra produkt til komplekse systemer

For at du skal kunne operere mer effektivt og smart til havs, sørger vi for å levere og produsere innovative kvalitetsprodukter skreddersydd til ditt behov. Sammen med Servi, får du over 100 års kompetanse innen hydraulikk og tilhørende teknologier – med norsk kvalitet.

 

Ta kontakt med oss 

 

Servi er Norges største forhandler og produsent av hydraulisk utstyr. I tillegg har vi et stort utvalg av pneumatikk, elektromekanikk, glidelager og testutstyr. I nettbutikken kan du handle fra Norges største lager av hydraulikkomponenter. 

Servi leveranser til marine:

 

Totalleverandør til Marine

 

Servi er totalleverandør innen energismarte løsninger. Våre egenproduserte, norske, produkter er av høy kvalitet. I tillegg har vi agenturer fra velkjente leverandører.

Uansett om du trenger å bytte enkeltkomponenter på et gammelt system eller skreddersy et nytt, har vi kompetansen og produktutvalget som gjør at vi kan finne rett material og komponent til ditt behov.  

Vi har levert systemer til markeder over hele verden og har et stort lager, som dekker de fleste primærbehov til våre kunder.

  

Noen av våre leveranser er levert til:

vestdavit logo  Seasystems logo cranemaster logo

Din rådgiver innen produkt og konseptutvikling

design cylinder systems

Servi har en dyktig teknisk avdeling med innovative og svært erfarne ingeniører. Vår kunnskap innenfor fagfelt som hydraulikk, kontrollsystemer, elektrisk utrustning, mekanisk design og dokumentasjon gjør at Servi kan levere nøkkelferdige produkter.  

Vår ambisjon er å finne den beste helhetlige løsningen for deg, slik at dine systemer både lever lenger og yter bedre. Dette vil i noen tilfeller være oppgradering av eksisterende system eller at vi skreddersyr nytt.

Vi tar totalansvaret for:

  • Systemløsning
  • Design
  • Montering
  • Test og installasjon
  • Oppstart

 

For å oppnå effektive leveranser, med minimale startkostnader og produkter med lang levetid, bruker vi ofte avanserte design- og simuleringsverktøy. Vi benytter oss av følgende verktøy

 

Nok en vellykket FAT (Factory Acceptance Test) på Kongsberg med Seasystems

vellykket FAT-test

En vellykket FAT er viktig for å sikre at det integrerte hydraulikksystemet fungerer optimalt. Hydraulikksystemet, bestilt av Seasystems, skal brukes til å trekke inn og sikre ankerkjettinger på et FPSO-fortøyningsskip i Brasil.

Les hele historien

service olje og gass

Vårt Servicetilbud  

Vi ønsker at ditt system skal leve lengst mulig. Derfor tar vi vare på hele livssyklusen for deg.  

Du kan fokusere på ditt selskaps kjernevirksomhet, mens Servi tar ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dermed sikres maksimal oppetid på anlegget og lengre levetid. 

Les mer om vårt Servicetilbud

Bestill service

 

Vil du utvikle nye smarte konsepter sammen med oss?  

Har du et behov og en ide til en løsning, men trenger bistand fra et kompetansemiljø innenfor hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk eller glidelager?  

Ikke nøl med å ta kontakt.  

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes