Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Bilde beskrivelse

Historie og kultur

Servi er Norges største produsent av hydraulisk utstyr med historie tilbake til 1912. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Servi Group er i dag heleid av Ferd. Vi har lenge vært Norges største leverandør av hydraulikk til offshore- og marinindustrien, i tillegg til forsvarsindustri og landbasert industri. I tillegg er vi en betydelig leverandør av pneumatikk, vakuum, elektromekanikk, glidelagre, prøveutstyr til vei og anlegg samt vindusviskersystemer til marin og offshore.

I over 100 år har Servi vært leverandør av power and motion control. Det startet med at Sophus Berendsen etablerte Ingeniørforretningen Atlas i 1912.

Servi ble kjøpt av Ferd i 2013. Dette gir oss unike utviklingsmuligheter, og en ny epoke startet i vår historie. 1. oktober i 2013 ble vi Servi Group og lanserte nytt navn og ny profil.

Med våre tre selskaper og ni arbeidssteder er vi kjent i markedet som en stor leverandør innen offshoreindustri, marinindustri og landbasert industri. Selskapene i Servi Group utgjør et solid fundament for vekst, og vi ser frem til videre satsing

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes