Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Organisasjon

Produksjon
Servi har 5 produksjonsanlegg i Norge - for bl.a. sylinder og akkumulatorer, ventiler og blokker - og for sammenstilling av hydraulikkaggregater. Med en fleksibel og tilpasningsdyktig organisasjon sørger vi for produksjon av høy kvalitet i henhold til kundens ønsker.

Vi har høyt kvalifiserte medarbeidere, som opererer vår avanserte maskinpark på en effektiv måte. Ved at vi produserer selv, tar vi kontroll over planlegging, gjennomføringstid, kvalitet, sluttkontroll og testing av produktene vi produserer.  

Vi fokuserer på kontinuerlig forbedringsarbeid, fornye vår produksjon, utvikle våre medarbeidere og ta i bruk riktig verktøy. Det gjør oss konkurransedyktige, og det gir større verdiskaping gjennom hele verdikjeden.


Salg- og service
Salgs- og serviceorganisasjonen i Servi Group består av 100 dyktige salgsingeniører, tekniske saksbehandlere, kundeservice og serviceingeniører. Salgsorganisasjonen er her for å hjelpe deg til å ta de riktige valgene slik at du får de produktene og tjenestene du trenger. Vi jobber for å finne de beste brukergrensesnittene og kostnadsoptimale løsninger for våre produkter. Våre salgskontorer finner du på følgende steder: Trondheim, Ski, Rissa, Kongsberg, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Serviceorganisasjonen hjelper deg med å løse utfordringer med utstyret ditt, skulle det være reparasjon eller nykjøp. Vi gjør alt fra enkle inspeksjoner til komplekse jobber både onshore og offshore. Vi har serviceverksted i Trondheim, Ski, Rissa, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger. For å kunne yte god service har vi utviklet servicekonsepter som lar oss monitorere utstyret slik at service ikke blir en reaktiv aktivitet. Dette betyr at vi vet når utstyret trenger service.

Ta kontakt om du vil høre mer om våre produkter eller tjenester.


Produkter
Servi har Norges største kompetansemiljø innen kraft- og bevegelseskontroll - hydraulikk og tilhørende teknologier. Våre ingeniører innen mekanikk, hydraulikk, elektro og automasjon hjelper våre kunder med å forbedre og effektivisere systemer og ligger i front med digitale plattformløsninger.

Servis tekniske team er fordelt på våre arbeidssteder i hele Norge for å gjennomføre kundespesifikke prosjekter med så lite miljøavtrykk som mulig. Vi fokuserer på å bidra til å produsere eller oppgradere nye og eksisterende anlegg med så lavt effektforbruk som mulig.

Servis produktspesialister er til enhver tid oppdatert på komponenter og løsninger som møter dagens markedsbehov med bærekraftige løsninger.

Servis utviklingsavdeling ligger i front med digitale plattformer, slik at våre kunder kan utnytte dagens teknologi for å kunne fjernstyre og drive en effektiv tilstandsovervåking for et så kostnadseffektivt tilstandsbasert vedlikehold som mulig.

Servi Supply Chain bruker kostnads- og miljøeffektiv vareflyt til våre kunder fra vårt lager og våre produksjonsfabrikker samt til vårt globale distribueringsnettverk.


24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes