Organisasjon

Produksjons-organisasjon
Ved våre produksjonsanlegg i SERVI, som i dag er fordelt på 5 arbeidssteder i Norge, produserer vi de ulike produktene som vi har innenfor våre segmenter. Med fokus på en fleksibel og tilpasningsdyktig organisasjon sørger vi for å produsere våre produkter med rett kvalitet, i henhold til kundens ønske. Sikkerhet, kvalitet, kost, levering og våre medarbeidere er sentrale elementer hos oss.

Vi har en høyt kvalifiserte medarbeidere som opererer vår avanserte maskinpark på en effektiv måte. Vår kapabilitet spenner fra maskinering av emner på Ø 2000 mm, til sammenstilling og testing av hydraulikkventiler. Ved at vi har egenproduksjon sikrer vi kontroll over planleggingen, gjennomføringstiden, kvalitet, sluttkontroll og testing av produktene vi produserer. Se brosjyre over maskinpark og kapasiteter

Vi er opptatt av kontinuerlig forbedringsarbeid, fornye vår produksjon, utvikle våre medarbeidere og ta i bruk riktig verktøy. Dette for å sikre at vi er konkurransedyktige, samt gi økt verdiskaping gjennom hele verdikjeden.   

Finn-Ove Kvalsvik
Production Director - Servi Group


Salg- og Service-organisasjonen
Salg- og Service organisasjonen i Servi Group består av 100 dyktige salgsingeniører, tekniske saksbehandlere, kundeservice og serviceingeniører. Salgs-organisasjonen er her for å hjelpe deg til å ta de riktige valgene slik at du får de produktene og tjenestene du trenger. Vi jobber for å finne de beste brukergrensesnittene og kostnadsoptimale løsninger på våre produkter. Våre salgskontorer finner du på følgende steder: Trondheim, Ski, Rissa, Kongsberg, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Service-organisasjonen hjelper deg med å løse utfordringer du har med ditt utstyr, skulle det være reparasjon eller nykjøp. Vi gjør alt fra enkle inspeksjoner til komplekse jobber både onshore og offshore. Vi har serviceverksted i Trondheim, Ski, Rissa, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger. For å kunne yte god service har vi utviklet service konsepter som tillater oss å monitorere utstyret slik at service ikke blir en reaktiv aktivitet. Dette betyr at vi vet når utstyret trenger service.

Ta kontakt om du vil høre med om våre produkter eller tjenester.

Nils Fredrik Rusten
Sales and Service Director - Servi Group


Produkt-organisasjonen
Vi er bindeleddet mellom salgs- og produksjonsorganisasjonen i SERVI.
SERVI har Norges største kompetansemiljø innen Power and Motion Control – hydraulikk og tilhørende teknologier. Våre ingeniører innen mekanikk, hydraulikk, elektro, og automasjon hjelper våre kunder med og forbedre og effektivisere systemer, og ligger i front med digitale plattformløsninger.

SERVIs tekniske team er fordelt på våre arbeidssteder i hele Norge for å gjennomføre kundespesifikke prosjekter med så lite miljøavtrykk som mulig. Vårt fokus er å bidra til å produsere eller oppgradere nye og eksisterende anlegg med så lavt strømforbruk som mulig.

SERVIs produktspesialister er til enhver tid oppdatert på komponenter og løsninger som møter dagens markedsbehov med grønn teknologi, og bærekraftige løsninger.

SERVIs utviklingsavdeling ligger i front med digitale plattformer slik at våre kunder kan utnytte dagens teknologi for å kunne fjernstyre og drive en effektiv tilstandsovervåking for et så kostnadseffektivt tilstandsbasert vedlikehold som mulig.

Servi Supply Chain sikrer kostnads- og miljøeffektiv vareflyt til våre kunder fra vårt lager og produksjonsfabrikker, samt vårt globale nettverk av distributører.

Morten Brøvig-Thomassen
CTO – Servi Group


24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
Postboks 3230
N-1402 Ski
T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

Ulsteinvik T +47 70 31 85 50
Ålesund T +47 96 91 96 01
E-post: ulsteinvik@servi.no

Servi Hydraulik AB

Lilla bommen 6
411 04 Gothenburg
Sweden

T +47 70 31 85 50
E-post: post@servi.no

Copyright © 2019 Servi Group. Alle rettigheter forbeholders