Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Organisasjon

Produksjons-organisasjon
Ved våre produksjonsanlegg i Servi, som i dag er fordelt på fem arbeidssteder i Norge, produserer vi de ulike produktene som vi har innenfor våre segmenter. Med en fleksibel og tilpasningsdyktig organisasjon sørger vi for å produsere våre produkter med rett kvalitet i henhold til kundens ønske. 

Vi har høyt kvalifiserte medarbeidere, som opererer vår avanserte maskinpark på en effektiv måte. Ved at vi har egenproduksjon, sikrer vi kontroll over planlegging, gjennomføringstid, kvalitet, sluttkontroll og testing av produktene vi produserer.   Se brosjyre over maskinpark og kapasiteter

Vi fokuserer på kontinuerlig forbedringsarbeid, å fornye vår produksjon, utvikle våre medarbeidere og ta i bruk riktig verktøy. Slik sikrer vi at vi er konkurransedyktige, og det gir større verdiskaping gjennom hele verdikjeden.

Lars Erik Holmen
Production Director - Servi Group


Salgs- og serviceorganisasjonen
Salgs- og serviceorganisasjonen i Servi Group består av 100 dyktige salgsingeniører, tekniske saksbehandlere, kundeservice og serviceingeniører. Salgsorganisasjonen er her for å hjelpe deg til å ta de riktige valgene slik at du får de produktene og tjenestene du trenger. Vi jobber for å finne de beste brukergrensesnittene og kostnadsoptimale løsninger for våre produkter. Våre salgskontorer finner du på følgende steder: Trondheim, Ski, Rissa, Kongsberg, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Serviceorganisasjonen hjelper deg med å løse utfordringer med utstyret ditt, skulle det være reparasjon eller nykjøp. Vi gjør alt fra enkle inspeksjoner til komplekse jobber både onshore og offshore. Vi har serviceverksted i Trondheim, Ski, Rissa, Ulsteinvik, Bergen, Kristiansand og Stavanger. For å kunne yte god service har vi utviklet servicekonsepter som lar oss monitorere utstyret slik at service ikke blir en reaktiv aktivitet. Dette betyr at vi vet når utstyret trenger service.

Ta kontakt om du vil høre mer om våre produkter eller tjenester.

Nils Fredrik Rusten
Sales and Service Director – Servi Group


Produkt-organisasjonen
Vi er bindeleddet mellom salgs- og produksjonsorganisasjonen i Servi. 
Servi har Norges største kompetansemiljø innen power and motion control – hydraulikk og tilhørende teknologier. Våre ingeniører innen mekanikk, hydraulikk, elektro og automasjon hjelper våre kunder med å forbedre og effektivisere systemer og ligger i front med digitale plattformløsninger.

Servis tekniske team er fordelt på våre arbeidssteder i hele Norge for å gjennomføre kundespesifikke prosjekter med så lite miljøavtrykk som mulig. Vi fokuserer på å bidra til å produsere eller oppgradere nye og eksisterende anlegg med så lavt effektforbruk som mulig.

Servis produktspesialister er til enhver tid oppdatert på komponenter og løsninger som møter dagens markedsbehov med grønn teknologi og bærekraftige løsninger.

Servis utviklingsavdeling ligger i front med digitale plattformer, slik at våre kunder kan utnytte dagens teknologi for å kunne fjernstyre og drive en effektiv tilstandsovervåking for et så kostnadseffektivt tilstandsbasert vedlikehold som mulig.

Servi Supply Chain sikrer kostnads- og miljøeffektiv vareflyt til våre kunder fra vårt lager og våre produksjonsfabrikker samt til vårt globale distributørnettverk.

Morten Brøvig-Thomassen
CTO – Servi Group

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
Postboks 3230
N-1402 Ski
T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

Ulsteinvik T +47 70 31 85 50
Ålesund T +47 96 91 96 01
E-post: ulsteinvik@servi.no

Servi Hydraulik AB

Lilla bommen 6
411 04 Gothenburg
Sweden

T +46 (0) 31 745 00 62
E-post: post@servi.no

Copyright © 2019 Servi Group. Alle rettigheter forbeholders