Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Komponenter innenfor Marine levert av Servi innen hydraulikk, pneumatikk og glidelager

Marine-komponenter

Med mer enn 100 års-erfaring med marine-applikasjoner leverer vi komponenter innen hydraulikk, pneumatikk og glidelager. I tillegg tilbyr vi overflatebehandling av hydraulikkomponenter gjennom vårt firma Norsk Coating.

I marine-applikasjoner er det ofte viktig med god korrosjonsbestandighet på komponentene som skal brukes for å oppnå ønsket levetid. Dette kan man oppnå i form av grundig overflatebehandling eller i enkelte tilfeller behov for materialer i rustfritt stål.  

Les mer om komponenter innen: 

Komponenter fra anerkjente produsenter 

Servi tilbyr komponenter fra verdens fremste produsenter av hydraulikk. I kombinasjon med de komponentene og løsningene vi produserer selv gir dette oss en fleksibilitet i design som gjør at vi kan levere skreddersydde løsninger. Der kunden ønsker en enkelt komponent, kan vi tilby ulike alternativer fra «øverste hylle”.   

 

I vår nettbutikk kan du handle fra Servi Selection, som er vårt beste utvalg med tanke på kvalitet, teknikk, pris og tilgjengelighet. Det vil si at kvaliteten og den tekniske utførelsen gir deg et produkt som er holdbart, og som vil redusere vedlikeholdskostnader og øke levetid for maskinen. Godt for lommeboka, godt for miljøet. 

 

Hydraulikk-komponenter  

Vårt hovedlager inneholder produkter fra kjente produsenter, som Hawe, Sun Hydraulics, Atos, Hydranor (Servi) og mange flere. Enten du trenger en tilpasset løsning eller en enkel reservedel, kan Servi alltid levere det riktige produktet. 

Våre leveranser: 

Pneumatikk-komponenter

 
Pneumatikk - luftmotorer
Pneumatikk luftmotorer

Servi har vært en betydelig leverandør av pneumatikk, vakuum og industrielle komponenter i mer enn 40 år. I løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss solid portefølje av velrennomerte leverandører - Metal Work, Vmeca, Enidine, Meg Industry, SPX, Globe Benelux and PHD Inc., m.fl. 

Innenfor marine, leverer vi: 

  • Stempel og vingemotorer 
  • Luftbehandlingsutstyr (FRL)
  • Sylindre i rustfritt eller syrefast materiale
  • Ventiler i syrefast materiale
  • Fittings (også syrefast) 

Kontakt oss for mer info om disse produktene

 

Selvsmørende glidelager til skips- og dekkutstyr 

glidelager til marine

Reduser vedlikeholdskostnader, øk levetiden på utstyr og komponenter og spar miljøet – med løsninger fra verdens største produsent av selvsmørende glidelager, GGB. 

 Selvsmørende glidelager sørger for stabil lav friksjon, tar opp store krefter og bidrar til forutsigbar drift. Lagrene er optimale i utstyr der det er små bevegelser. For eksempel daviter, kraner, endeledd på sylindre, vinsjer, gangbroer og thrustere. 

Se vårt utvalg av glidelagere 

 

Se vår totalleveranse innenfor Marine

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2024 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes