Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Hydraulikkaggregat med lavt energiforbruk

Hydraulikkaggregater, nå med vesentlig lavere energiforbruk

Servi Group har stor produksjon av hydraulikkaggregater i Ulsteinvik, Ski og Kristiansand. I dag er vi Norges største produsent og kompetansesenter innen hydraulikk og har lang erfaring med leveranser til offshore, marine, energi og landbasert industri.

En stor stab av høyt kvalifiserte medarbeidere monterer hydrauliske aggregater og systemer i mange størrelser og varianter. Kombinerer vi dette med våre kvalitetsprodukter, kan vi designe og produsere optimale hydraulikkaggregater ut fra kundespesifikasjoner.

Vårt kvalitetssikringssystem sørger for pålitelige hydraulikkleveranser, både av tegninger, fremdriftsplaner og sluttdokumentasjon. Våre produksjonslokaler er på totalt 2 500 m² med en takhøyde på 10 meter. Strømtilførselen er på 400 kW og spenningen på 220/380/50 VAC. Vi har traverskraner med en løftekapasitet 10 tonn, egen sammenstillingsavdeling for rustfrie systemer og egen elektroavdeling. Som en del av kvalitetssikringen gjennomgår alt utstyr en grundig funksjonstest før sluttlevering.

Servi Green HPU
Servi Green HPU er et sterkt forbedret hydraulikkaggregat. Det har opptil 80 prosent lavere energiforbruk og lavere støynivå, og det gir lavere servicekostnader.
Se brosjyre på Servi Green HPU


Innovative og smarte programvareløsninger sørger sammen med et utvidet sensorsystem for kontinuerlig å optimalisere effektforbruket. Tilvalg som Servi Cyclone, Servi Smart Monitoring og Servi Cloud gir reduserer volumet i en oljetank betraktelig og muliggjør tilstandsovervåkning og fjernstyring.
Se brosjyre på Servi Smart Monitoring


Lær mer om oljeanalyse

Beregningsverktøy for hydraulikk


24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes