Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Hydraulikkaggregat med lavt energiforbruk

Hydraulikkaggregater (HPU), nå med vesentlig lavere energiforbruk

Servi Group har stor produksjon av hydraulikkaggregater i Ulsteinvik, Ski og Rissa. I dag er vi Norges største produsent og kompetansesenter innen hydraulikk og har lang erfaring med leveranser til offshore, marine og vannkraft.

En stor stab av høyt kvalifiserte medarbeidere designer, monterer og tester hydrauliske aggregater og systemer i alle størrelser og varianter. Kombinerer vi dette med våre kvalitetsprodukter, kan vi designe og produsere optimale hydraulikksystemer og aggregater ut fra kundespesifikasjoner.

Vi leverer også:

 

Leveranse av HPU

Vårt kvalitetssikringssystem sørger for pålitelige hydraulikkleveranser, både av tegninger, fremdriftsplaner og sluttdokumentasjon. Våre produksjonslokaler er på totalt 2 500 m² med en takhøyde på 10 meter. Strømtilførselen er på 550 kW for 400/440/ 690-50/60hZ. Vi har traverskraner med en løftekapasitet 10 - 20 tonn, egen sammenstillingsavdeling for rustfrie systemer og egen elektroavdeling. Som en del av kvalitetssikringen gjennomgår alt utstyr en grundig funksjonstest før sluttlevering.

Segmenter vi leverer mest til:

 

Servi Green HPU

Servi Green HPU


Servi Green HPU er et sterkt forbedret hydraulikkaggregat. Det har opptil 80 prosent lavere energiforbruk og lavere støynivå, og det gir lavere servicekostnader.

Så brosjyre på Servi Green HPU: Se våre brosjyrer 

Service og vedlikehold

Vi ønsker at ditt system skal leve lengst mulig. Derfor tar vi vare på hele livssyklusen for deg.  

Du kan fokusere på ditt selskaps kjernevirksomhet, mens Servi tar ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dermed sikres maksimal oppetid på anlegget og lengre levetid. 

Les mer om vårt Servicetilbud


Digital overvåkning av aggregatet

Digital overvåkning av hydraulikkaggregat (HPU)

Ved å ta i bruk digitalisering, vil du kunne effektivisere ressursbruken og optimere vedlikeholdet av din maskin. I Servi Monitor får du tilstandsbasert vedlikehold med varsler, anbefalinger og historiske trender i sanntid.

 


Lær mer om oljeanalyse

Beregningsverktøy for hydraulikk


24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes