Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Hydraulikkaggregat til vannkraft levert av Servi

Energieffektive hydraulikkaggregat fra Servi - nye eller restaurerte

Alle HPUer til vannkraft levert av Servi produseres i dag på Ski. Servi har lang fartstid i bransjen med leveranser av hydraulisk styring til vannveisluker og turbin.

Vårt produktprogram inneholder flere standardkomponenter som i mange tilfeller kan anvendes og spare kunden for dyre spesialløsninger. Vi jobber kontinuerlig med å tilby de beste prisene for fornybar kraftutbygging, og satser mot videre standardisering av enkle hydraulikkaggregater tilpasset bransjen. Hydraulikk skal være enkelt, trygt og effektivt.

Vi gir også kunden mulighet for å restaurere eldre hydraulikkaggregat ved å gjenbruke store deler som tank og oppsamlingskar. Slitedeler og utdaterte komponenter byttes og installeres på restaurert anlegg.
Slik skånes både bankkonto og miljø.

Ved valg av hydraulisk styring levert av Servi er kunde sikret et driftssikkert anlegg av høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Les mer om vår produksjon av hydraulikkaggregat

Hydraulikkaggregat

Dypetest aggregat vannkraft

Aggregat er designet ut ifra en spesifikasjon, med tanke på belastning og ytelse. Styreskap med relestyring eller PLS, med egen driftsinstruks. 

Leveres komplett med starterutrustning, styresystem, lys og eventuelt varme/kjøling i skap. Fjernbetjening og fjernovervåkning er også tilgjengelig i våre system.

 

Tannhjulspumper

Kan leveres i støysvak ELIKA-serie. Pumper fra Marzocchi har høy virkningsgrad, lang levetid og meget gode sugeegenskaper.

 

Servo- og proporsjonalventiler

Servo- og proporsjonalventiler

Kan leveres med eller uten integrert elektronikk. Et bredt utvalg av størrelser, alt fra NG6-NG35+. Våre proporsjonalventiler er spesialtilpasset anleggets styringsformål.

 

Akkumulator

Komplett utvalg av blære- og stempelakkumulatorer, samt nødvendig tilbehør. Ved lukestyring er stempelposisjonsindikering en viktig applikasjon. Dette muliggjør fjernovervåking av akkumulatorsystemet.

 

Sylindere

Sylindere til vannkraft

Servi tilbyr et standardsortiment på hydrauliske sylindere, men det meste av produksjonen er kundetilpassede spesialløsninger. Vi leverer sylindere med stempeldiameter fra Ø 20 – Ø 1500, slaglengde inntil 20 m avhengig av dimensjon og utforming - i både svarte og rustfrie kvaliteter.

Vi tilbyr også Hybrid-Drive som en løsning for kunden til lukestyring. Dette kan potensielt minske andre kostnader som lukehus til nye anlegg.

Les også: Selvsmørende og vedlikeholdsfrie glidelagre av høy kvalitet

Kontakt Servi om vannkraft

For tilbud eller mer informasjon om våre produkter,
send gjerne en mail til Endre Tenggren, salgsingeniør - Fornybar energi, - eet@servi.no

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 73 85 85 50
E-post: snm@servi.no

Copyright © 2021 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes