Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Kundetilpassede ventilblokker fra Servi - skreddersydd til marine, industri, mobilt og offshore

Kundetilpassede ventilblokker

I våre kundetilpassede ventilblokker syr vi sammen det beste fra vår egen produksjon og våre produsenter. Vi skreddersyr etter kundens behov blokker til marine, industri, mobilt og offshore. Sammen finner vi det beste systemet for din applikasjon.

Kontakt oss om kundetilpassede ventilblokker

 

Helt siden Hydranor ble etablert i 1962 har vi levert robuste og pålitelige blokker til en rekke forskjellige industrier. Gjennom tiden har vi knyttet oss til samarbeidspartnere fra øverste hylle, leverandører som for eksempel SUN Hydraulics, ATOS og HAWE. Dette gjør at vi med vår produksjon og kompetanse kan møte kundens behov – fra små blokker på et trygt sagbruksmiljø til en værutsatt borerigg langt ut på havet.

Les også om våre våre vinsjblokker

Flere jobber med kundetilpassede ventilblokker på fabrikk i Kongsberg

Kombineres med de fleste ventiler

Våre skreddersydde blokker kan kombinere med de fleste av våre tilgjengelige ventilprogram, som for eksempel SUN hydraulics, Eaton og Argo Hytos.

Ventilblokkene våre kan tilpasses konstruksjonen etter ønske.

Det er få fysiske begrensninger på ventilblokkene. Man kan kombinere flere væsker i samme blokk - vi kan ha miljøvæsker, smørefett, hydraulikkolje, trykkluft osv.

To ansatte samarbeider om ventilblokkproduksjon i Kongsberg

Fordelen med våre ventilblokker:

Servi tilbyr en sikrere og mer miljøvennlig ventilløsning:

  • Kompakt design: Vi velger materialer og design som tar lite plass.
  • Sikrere system: På våre ventilblokker er alle rørkoblinger fjernet. Dette forenkler montasje og forhindrer lekkasjepunkter.
  • Ferdig testet til levering: Servi trykktester og leverer produkt i henhold til dokumenter og avtaler som vi har inngått ved bestilling.
  • Kjent kost og kvalitet: Det er lik montering hver gang og test-tiden av hydraulikksystemet blir redusert til et minimum.
  • Enkel feilsøkning: Komponentene er godt merket, slik at det er tilrettelagt for enkel feilsøking for serviceingeniøren.
  • Vedlikeholdsvennlig: Få bevegelige deler gjør at det i praksis ikke er behov for vedlikehold.

Summen av disse faktorene gjør at vi kan tilby en konkurransedyktig totalpris.

Patron-ventiler fra SUN

Servi har over flere tiår hatt et tett samarbeid med SUN Hydraulics. SUN har satt standarden i bransjen på blokkmonterte ventiler, og derfor er dette av det beste som finnes på markedet i dag. Vårt brede utvalg av SUN-ventiler - fra små til store - blir brukt i kombinasjon med Servis produkter. Standardelementer kommer i forskjellige varianter og passer til enhver applikasjon.

Ventilblokkproduksjon på Servi sin fabrikk i Kongsberg

Servi kombinerer sleider og patron-ventiler.

Det er helt avgjørende ved konstruksjon av avanserte systemer at oljen kan kontrolleres nøyaktig. Sleide overlapp er ofte avgjørende for hvorvidt en kran skal bevege seg kontrollert eller ikke. Våre konstruktører har år med erfaring av slike problemstillinger. Og nettopp det å kunne kombinere sleide-konstruksjoner med det største utvalget av patronventiler gjør det mulig å lage de mest kompakte løsningene.

Maling og testing

Overflatebehandling ventilblokker - maling

På vår fabrikk i Kongsberg utfører vi all type overflatebehandling, inkludert maling. Maling er viktig med tanke på holdbarhet. Maling faller fort av på hjørnene på hydraulikkblokkene. Derfor har vi avrundede kanter for å forebygge rust. Først påføres to lag med komponentgrunning og til slutt en toppfarge – etter kundens ønske.

Alle våre blokker er 100 % funksjons- og trykktestet etter kundens krav.

 

Høyere ventilytelse med digitalisering (OPAT og HPRS)

Servi leverer ventilteknologi som gir høyere nøyaktighet, repeterbarhet, respons og ytelse.

Servis påbyggingskomponenter SAC (Servi Addon Components), består av elektroniske enheter med BUS-kommunikasjon, modell ODC (Onboard Digital Controller) og OPAT (Onboard Profibus Atex Twinsolenoid) som kan monteres direkte på ventilene (OBE - On Board Electronics). Kapslingene er solide, og i utførelse for bruk i tøffe marine og offshore miljøer.

SAC-programmet inneholder også en sensor, modell HPRS (High Performance Range Sensor) som integreres i ventilen. HPRS inneholder en LVDT med meget stor nøyaktighet og har 4-20 mA sensorsignal.

Våre kunder er meget fornøyde med OPAT og HPRS. Kunders maskiner som fra før oppfyller høye krav til ytelse og nøyaktighet, yter det dobbelte med tanke på hastighet og nøyaktighet etter en slik oppgradering. Fås også med ATEX / IECEx.

Se video og les mer om Servi Addon Components (SAC)

 

Produksjon på vår fabrikk i Kongsberg

Oversiktsbilde fra blokkproduksjon i Kongsberg

På vår fabrikk i Kongsberg produser og leverer vi hydrauliske ventiler og blokker til hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1962, under navnet Hydranor.

Servi har Norges største kompetansemiljø innen hydraulikk og Power and Motion Control, med egen produksjon av hydraulikkventiler og – blokker, sylindere, akkumulatorer og HPUer.

Fabrikken ligger i teknologibyen Kongsberg og har et areal på 5300 m2 med et moderne produksjonsanlegg.

Se også webinar: Servi ventil/blokkproduksjon Kongsberg

 

Kontakt oss om kundetilpassede ventilblokker

 

Besøk oss:

Bergmannsveien 241
3615 Kongsberg

Fabrikken på Kongsberg sett fra utsiden

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes