Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Servi CleanHealth - helsebord til fisken

Servi CleanHealth – ergonomisk og effektivt fiskebord

Som en del av Servi CleanFarm har vi Servi CleanHealth under utvikling. Dette er et fiskehelsebord man kan ha ombord på merdene eller fartøy. Ergonomi og effektivitet har stått i fokus når vi har jobbet med utvikling av bordet, som brukes både ved lusetelling og generell måling.

Vil du vite mer? Kontakt våre spesialister på havbruk.

En behagelig reise for fisken

CleanHealth er utformet på en måte som gjør reisen fra bedøvelse til merd behagelig for fisken. Det er brukt syrefaste materialer, og karene på innsiden er lakkert i hvitt. Fisken legges i et kar som forsiktig skyver den til røkteren, som enkelt kan plukke opp og føre fisken tilbake til merden sin. I oppvåkningskaret er det kontinuerlig vannstrøm og det kan monteres arbeidslys, kuttebord, blodoppsamlere og annet ekstrautstyr på bordet.

Se alle produktene i Servi CleanFarm

  

Digital helseoversikt

Som et ledd i vår livssyklus-tankegang, utnytter vi mulighetene som ligger digital overvåkning for å redusere ressursbruk og øke levetiden på systemer og komponenter. For våre havbruksprodukter vil dette gi våre kunder et fortrinn i både HMS-opplæring, oppetid, forutsigbar service, energieffektivitet og ressursbruk.

HMS-vennlig 

Servi har et mål om ingen skader. Derfor har vi tenkt på sikring og sikkerhet i utførelsen av produktet. I håndtering av Servi CleanFleet er det ingen tunge løft og én operatør har kontroll over hele prosessen. Når flere personer styrer en maskin er kommunikasjonsproblemer ofte årsak til uønskede hendelser.

Les mer om vår sikkerhetsfilosofi.

Hvorfor Servi? 

Gjennom mer enn 100 år har Servi bygget og levert produkter og tjenester, til havs og til lands. Servi leverer energieffektive og smarte løsninger til havbruksnæringen. Med vårt servicekonsept og våre innovative digitale løsninger, forlenger vi levetiden til produktene i tråd med fremtidens teknologiske løsninger.

Kontakt vår havbruksavdeling.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 73 85 85 50
E-post: snm@servi.no

Copyright © 2021 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes