Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi CleanGrinder - dødfiskkvern

Servi CleanGrinder – spar tid og kostnader

Servi CleanGrinder sparer både tid og kostnader. Maskinkvernen designes etter ønsket kapasitet og skreddersys til ulike behov. Med brukervennlig håndtering og automatiske prosesser er CleanGrinder en av de beste kvernene på markedet.

Dødfiskhåndtering er noe man vil bruke minst mulig tid på, en god kvern er derfor nøkkelen til å få ned kostnadene. De siste årene har vi oppgradert kvernene på flere lokasjoner for å øke kapasiteten.

Servi CleanGrinder er CE-merket med plug and play-løsning i syrefast og slitesterkt materiale. Tennene er utformet slik at den griper tak i fisken på en effektiv måte uten problemer.

 

Ta kontakt med våre spesialister.

Vi tar vare på hele livssyklusen 

Servi leverer vedlikeholdstjenester som bidrar til å forlenge livssyklusen til systemer og komponenter. Som vår kunde sørger vi for at du: 

  • Maksimerer oppetiden på dine system 
  • Ivaretar sikkerheten 
  • Lenger levetid med forebyggende vedlikehold 
  • Forebygger negativt miljøavtrykk 
  • Sparer tid og penger – på arbeidskraft og utstyr 

 

Se alle produktene i Servi CleanFarm

  CleanPump - knapp  CleanGrinder - knapp CleanFeed

Digital helseoversikt

Som et ledd i vår livssyklus-tankegang, utnytter vi mulighetene som ligger digital overvåkning for å redusere ressursbruk og øke levetiden på systemer og komponenter. For våre havbruksprodukter vil dette gi våre kunder et fortrinn i både HMS-opplæring, oppetid, forutsigbar service, energieffektivitet og ressursbruk.

Hvorfor Servi? 

Gjennom mer enn 100 år har Servi bygget og levert produkter og tjenester, til havs og til lands. Servi leverer energieffektive og smarte løsninger til havbruksnæringen. Med vårt servicekonsept og våre innovative digitale løsninger, forlenger vi levetiden til produktene i tråd med fremtidens teknologiske løsninger.

Vil du vite mer? Kontakt vår havbruksavdeling.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes