Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

CleanFeed - ensilasjetank

Servi CleanFeed – møter nye krav til ensilasje

Servi står klar til å møte de nye kravene for ensilasjebehandling. Ved håndtering av ensilasje forekommer det risiko for helseskadelig eksponering og eksplosjonsfare – dette er vi forberedt på.

Automatisert og effektivt

For å håndtere ensilasjen på best mulig måte kjører vi PLS`er (programmerbar logisk styring). Tester viser god flow i sirkulasjonstanken, som sikrer at ensilasjeproduktet ikke skiller seg. Servi CleanFeed har syretank, lagertank og sirkulasjonspumpe med kvernfunksjon i en og samme enhet, og hele prosessen er automatisert. På denne måten kan røkterne bruke mindre tid på dødfiskhåndtering. Produktet er også laget av syrefaste materialer og tørrstilt pumpe for enklere vedlikehold.

Vil du vite mer? Kontakt våre spesialister på havbruk.

Vi tar vare på hele livssyklusen 

Servi leverer vedlikeholdstjenester som bidrar til å forlenge livssyklusen til systemer og komponenter. Som vår kunde sørger vi for at du: 

    • Maksimerer oppetiden på dine system 
    • Ivaretar sikkerheten 
    • Lenger levetid med forebyggende vedlikehold 
    • Forebygger negativt miljøavtrykk 
    • Sparer tid og penger – på arbeidskraft og utstyr 

 

Se alle produktene i Servi CleanFarm

  CleanPump - knapp  CleanGrinder - knapp  CleanFeed

Digital helseoversikt

Som et ledd i vår livssyklus-tankegang, utnytter vi mulighetene som ligger digital overvåkning for å redusere ressursbruk og øke levetiden på systemer og komponenter. For våre havbruksprodukter vil dette gi våre kunder et fortrinn i både HMS-opplæring, oppetid, forutsigbar service, energieffektivitet og ressursbruk.

Hvorfor Servi? 

Gjennom mer enn 100 år har Servi bygget og levert produkter og tjenester, til havs og til lands. Servi leverer energieffektive og smarte løsninger til havbruksnæringen. Med vårt servicekonsept og våre innovative digitale løsninger, forlenger vi levetiden til produktene i tråd med fremtidens teknologiske løsninger.

Kontakt vår havbruksavdeling.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes