Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Serviceavtale med Servi - trygt, enkelt og lønnsomt

Fokuser på ditt selskaps kjernevirksomhet, og la Servi ta ansvar for vedlikeholdet. Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dette sikrer maksimal oppetid og gir anlegget lengre levetid.

SLS-avtale er trygt og raskt
Kontinuerlig overvåking av oljekvaliteten kan avdekke opptil 80 prosent av feilene som oppstår i et hydraulikksystem - på et tidlig stadium. Forebyggende vedlikehold som oljeanalyser, tilstandskontroll og overvåking sørger for optimal drift og oppetid, reduserer energiforbruket og minimerer unødvendig forbruk av deler. Med en SLS-avtale blir du også prioritert ved akutt behov for hydraulikkservice. 

SLS-avtale er enkelt
Gjennom en SLS-avtale oppretter vi sammen en komplett vedlikeholdsplan for ditt anlegg. Vår tilstandskontroll er på 16–40 sjekkpunkter (avhengig av anleggets størrelse) for å sikre maksimal oppetid. Vi kan også ta ansvar for utvikling/design, produksjon, testing og igangkjøring av hydraulikkanlegget når det er behov for det.

SLS-avtale er lønnsomt
Vår SLS-avtale sørger for god operasjonell drift, stabilitet og brukervennlighet i anleggets levetid. Samtidig innfris HMS-krav til anlegget og uforutsette uhell og ulykker elimineres. Avtalen kan også oppdateres og modifiseres på et senere tidspunkt i sin livssyklus.


Finn SLS-brosjyre: Se våre brosjyrer24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes