Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Green Technology

Fokus på grønn teknologi og CO2-reduserende tiltak


Våre kunder vet de har en servicepartner som oppfyller samfunnets krav til bærekraftig energibruk og reduserte miljøbelastninger på en offensiv måte. Her er noen av våre løsninger basert på grønn teknologi.

Servi Life Cycle Services gir råd og veiledning
Våre SLS-rådgivere har bred kompetanse og erfaring innen grønn teknologi. Vi står til disposisjon ved nybygg og ombygging og tilbyr konsulenttjenester ved eksempelvis ISO 5001-initierte prosjekter. 

Grønn teknologi til eldre anlegg
Grønn teknologi kan ettermonteres på eksisterende anlegg. Våre oppdaterte teknologier og smarte overvåkingssystemer gir betydelige forbedringer i anleggets energiforbruk, reduserer kostnadene og minker miljøbelastningen.

Servi Smart Monitoring
Vårt komplette system for overvåking av oljetilstanden kan monteres på både nye og eldre anlegg. Det måler partikkelinnhold, vanninnhold, temperatur og viskositet og beregner oljens levetid samt tidspunktet for neste oljeskift. Det viser sensordata lokalt og gir mulighet for kryptert, skybasert lagring med datatilgang i sanntid hele døgnet, året rundt.24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes