Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Er du løsningsorientert og kreativ med en dose av struktur og systematikk?

For vår nye salgsingeniør er dette viktige egenskaper! Kan du i tillegg vise til salgserfaring og erfaring fra et teknisk eller mekanisk fagområde? Da kan du være vår drømmekandidat.

Ønsker du deg en fleksibel arbeidshverdag og gode muligheter for personlig og faglig utvikling? Hadde det vært kult å jobbe for en markedsledende og solid bedrift, full av nytenkende eksperter? Da kan vi være din drømmearbeidsgiver også! 

 

Se for deg følgende situasjon: 

“Du er ute på besøk hos en av dine kunder. Kunden forteller om en større utfordring knyttet til en hydraulisk vinsj, det er kritisk at de får løst dette raskt. Kunden er usikker på hva de egentlig trenger. Her må du være kreativ og lytte aktivt for å kartlegge kundens situasjon. Du og kunden jobber sammen for å finne essensen av problemet og hvilken type løsning det er behov for. Etter hvert ser du sammenhengen og kommer med forslag til skreddersydde løsninger. Underveis kan du ta en telefon til andre i salgsteamet ditt eller ekspertene på teknisk avdeling for støtte. Når du skal reise tilbake til kontoret er kunden både lettet og strålende fornøyd. Du er en kundeordre rikere.”   

 

Kjenner du at det kribler i magen? Får du lyst til å jobbe med denne type utfordringer? Da kan du være den vi ser etter!   

 

Kort om avdelingen 

Avdelingen heter Sales & Tender (kaller seg også A-team internt) og stillingen blir en del av teamet Valveblocks & Manifolds. 

Kongsberg er blokkprodusenten i Servi AS, Vi har både egenutviklede produkter, samt kundetilpassede løsninger. Her har vi hele verdikjeden representert, med eget salgsapparat, designavdeling, produksjon, montasje og testavdeling. Salgsteamet på Kongsberg består i dag av 6 personer, men er samtidig en del av et større salgsteam i Servi AS. 

Det vil måtte påregnes jevnlig tilstedeværelse på Kongsberg. Derfor kan det være en fordel om du bor i overkommelig reiseavstand. Samtidig har vi kontor flere steder i landet og tilbyr delvis hjemmekontor. For den rette personen vil vi tilpasse dette.   

 

Arbeidsoppgavene: 

 • Bedriftssalg 
 • Delta i salgsgruppe – bidra med ulike oppgaver innad i gruppen uavhengig av stilling 
 • Kundeportefølje og tilhørende budsjett 
 • Utforme tilbud (kalkyler, budsjettarbeid, tverrfaglig samarbeid) 
 • Noe ordreoppfølging 
 • En del reising i forbindelse med kundebesøk 

Ditt viktigste oppdrag er å skape tillitsfulle, solide relasjoner til kunden og lytte oppmerksomt til deres behov. 

Beskrivelse av vår nye kollega: 

Vår nye kollega er utadvendt og omgjengelig med gode kommunikasjonsevner. Det kommer naturlig for deg å bygge relasjoner og du evner å sette kunden i fokus. Du ønsker å være en del av teamet og er ikke redd for å skryte av både kollegaer og Servi ved anledning. Samtidig er du selvstendig og dyktig på selvledelse. En viktig personlig egenskap er løsningsfokus, vi trenger rett og slett en kreativ problemløser. Det betyr at vi trenger en person som lytter aktivt og systematisk kan plukke kundens utfordringer fra hverandre, til man står igjen med kjernen av utfordringen, og helst forslag til løsning. Som du skjønner, så trenger man også en dose med struktur for å lykkes i dette arbeidet.  

Når det gjelder kompetanse og ferdigheter, så ser vi helst at du har teknisk eller mekanisk bakgrunn i kombinasjon med salgserfaring. Om du har fagbrev eller teknisk fagskole i bunnen vil det være positivt, men det er ikke et krav. Det er viktigere at du har teknisk/mekanisk erfaring og interesse. Hydraulisk kompetanse vil være svært positivt.  

Du må ha gode språkkunnskaper i både norsk og engelsk og du må ha førerkort. Generell digital forståelse er også viktig.  

Dette vil vi tilby deg:  

 • Norges ledene fagmiljø innen hydraulikk
 • Fleksibel arbeidshverdag   
 • Konkurransedyktige betingelser  
 • En utfordrende og spennende rolle  
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter  
 • Samarbeid i team med kompetente og hyggelige kollegaer  
 • Markedsledende firma med solid eierstruktur  
 • Mulighet for rask tiltredelse  

Hvis du tror denne stillingen bør være registrert i ditt navn – send oss en søknad!   

Skriv en kort introduksjon av deg selv, hva du kan tilføre og hvorfor stillingsannonsen engasjerer deg.    

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

Søknadsfrist 16.1.2022

Søk på stillingen på finn.no

 

Kontaktperson:

Sonny Thoresen, Sales Manager

Tlf. 936 15 504

 

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 97 98 41 77
E-post: espen@norskcoating.no

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes