Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Markedsledende firma søker salgsingeniør med ansvar for eget fagområde

Stillingen byr på gode utviklingsmuligheter for den rette personen! Hos oss får du både fleksibel arbeidshverdag og mulighet til å påvirke ditt arbeid og fagområde.

Arbeidssted: Ski

Vi er på jakt etter en person med gode relasjonelle ferdigheter, som er utadvendt og har svært gode kommunikasjonsferdigheter. Aller helst har du bakgrunn fra bygg og anleggsbransjen, kanskje til og med innenfor betong, asfalt, pukk og grus.  

Er du initiativrik, kreativ og full av nye ideer til vår stolte ekspertgruppe? Da inviterer vi deg til å lese videre og se om vi kan være din nye arbeidsgiver! 

 

Se for deg følgende situasjon: 

"Du har salgsansvar for et spennende fagområde som har stort potensial for vekst. Du har overtatt en kundeportefølje, og du skal utvide nettverket videre. Hvordan du går frem for å oppnå denne veksten, har du både ansvar og mandat til å planlegge.

Dine kunder har innenfor sitt område avanserte maskiner og utstyr, som til enhver tid må være i operativ drift og møte bransjens krav. Du, som selger, har et team av eksperter i ryggen. Dere står sammen om å sørge for hele markedsføringskjeden og det strategiske arbeidet innenfor fagfeltet." 

Kjenner du at det kribler i magen? Får du lyst til å sette i gang med dette og har gode ideer til fremgangsmåte? Da kan du være den vi ser etter! 

 

Kort om avdelingen: 

Avdelingen Industriteknikk skal utvide med en ny salgsingeniør!  

Stillingen skal jobbe med salg innenfor produkter og service til området prøve- og laboratorieutstyr innenfor asfalt, pukk og grus. Du vil bli del av et team med 3 ansatte som er autonom og selvgående. De siste årene har avdelingen hatt god vekst og det er fortsatt stort potensiale for å fortsette denne trenden. Det vil være gode utviklingsmuligheter for den rette personen. Kan det være deg? 

 

Mer konkret om arbeidsoppgavene: 

 • Salgsansvar for ditt fagområde, med egen kundeportefølje 
 • Bidra i strategisk planlegging og utvikling for fagområdet 
 • Budsjettansvar 
 • B2B salg mot eksisterende og nye kunder 
 • Kundebesøk 
 • Ordrebehandling  
 • Deltakelse i tverrfaglig team hvor alle bidrar med ulike oppgaver etter behov og utover egen stillingstittel 

Med din kunnskap og erfaring skal du bygge tillitt og lojalitet i dine relasjoner og kunne sette deg inn i kundens behov i møte med bransjens krav.   

 

Beskrivelse av den kollegaen vi ønsker oss: 

Vår nye kollega er utadvendt og omgjengelig med gode kommunikasjonsevner. Du er rett og slett en person som tar initiativ og har evne til “å tenke litt utenfor boksen”. Du ønsker å være en del av teamet vårt og bidrar aktivt til felleskapet. Samtidig er du selvgående, jobber nøyaktig, strukturert og selvstendig med dine oppgaver.  

Med tanke på kompetanse og ferdigheter, så er vi særlig opptatt av to ting, som vi tror er viktig for å lykkes og trives i stillingen.  Det ene er solid erfaring med B2B salg og tilhørende budsjetthåndtering. Det andre er erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne helt konkret innenfor området asfalt, betong og pukk- og grusindustrien, eller annen relevant erfaring fra teknisk industri. Vi vil også vurdere kandidater som har erfaring fra bransjen og de rette personlige egenskapene, selv uten solid salgserfaring. Vi tror at en person med kjennskap til bransjen vil kunne komme raskt inn i arbeidet og skape gode resultater. Kandidater som treffer på flere av disse punktene vil ha særlig gode forutsetninger for å lykkes i stillingen.  

Ellers har vår nye kollega gode digitale ferdigheter, gode språkkunnskaper innenfor norsk og engelsk, samt førerkort klasse B.  

 

Dette vil vi tilby deg: 

 • Fleksibel arbeidshverdag  
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • En utfordrende og spennende rolle 
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter 
 • Samarbeid i team med kompetente og hyggelige kollegaer 
 • Markedsledende firma med solid eierstruktur 
 • Mulighet for rask tiltredelse 

Hvis du tror denne stillingen bør være registrert i ditt navn – send oss en søknad!  

Skriv en kort introduksjon av deg selv, hva du kan tilføre og hvorfor stillingsannonsen engasjerer deg.   

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

Søk på stillingen på finn.no

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 97 98 41 77
E-post: espen@norskcoating.no

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes