Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Er du en effektiv og allsidig person med talent for både salg og innkjøp?

Vi er på jakt etter en person til innesalg og backoffice i avdeling Industriteknikk. Stillingen byr på en interessant og variert hverdag, med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Arbeidssted: Ski

Vår drømmekandidat har høy arbeidskapasitet og liker sjonglering av flere ulike oppgaver gjennom arbeidsdagen. Aller helst har du bakgrunn fra bygg og anleggsbransjen, kanskje til og med innenfor betong, asfalt, pukk og grus.   

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da inviterer vi deg til å lese videre og se om vi kan være din nye arbeidsgiver! Det er en fordel om du bor slik at du har overkommelig reisevei til vårt kontor i Ski, men det er mulig å jobbe fra kontoret i Kongsberg og delvis hjemmekontor. Her vil vi tilpasse for den rette kandidaten.

 

Se for deg følgende situasjon: 

“Du får en kundehenvendelse og etter en hyggelig prat har du gitt et tilbud og landet en kundeordre. I neste øyeblikk er du på telefon med en leverandør og sikrer god leveringstid på varene, kanskje er det flere varer du skal sjekke samtidig? Så fort dette er gjort må du inn og følge opp nettbutikken og sende ut nyhetsbrev. Jevnlig sjekker du varelageret og sørger for at alle varer er fylt opp og at alt er klart for ordre som forventes i nærmeste fremtid. Dine kollegaer på utesalg sender stadig over bestillinger de ønsker fulgt opp, dette tar du mellom det andre, sammen med generelle kundehenvendelser som kommer inn” 

Er dette en dag som høres gøy ut for deg? Blir du litt ivrig av å se for deg en slik arbeidshverdag? Da vil vi gjerne at du leser enda litt videre! 

 

Kort om avdelingen: 

Stillingen er plassert i vår avdeling Industriteknikk og du skal jobbe med innesalg og backoffice innenfor produkter og service til området prøve- og laboratorieutstyr. Du vil bli del av et team med 3 andre ansatte som er autonomt og selvgående. Teamet er sammen ansvarlig for hele markedsområdet, med nyhetsbrev og markedsføring, tilbud, salg, levering til kunden og videre service gjennom hele produktets levetid. De siste årene har avdelingen hatt god vekst og det er fortsatt stort potensiale for å fortsette denne trenden. Det vil være gode utviklingsmuligheter for den rette personen. Kan det være deg? 

 

Mer konkret om arbeidsoppgavene: 

 • Innesalg 
 • Ordre- og tilbudsbehandling 
 • Innkjøp/logistikk
 • Generell kundebehandling 
 • Nettbutikk og DM 
 • ERP-ekspert for teamet 

 

Beskrivelse av den kollegaen vi ønsker oss: 

Vi ser etter deg som er utadvendt og omgjengelig med gode kommunikasjonsevner, som lett skaper relasjon til både kunder, leverandører og kollegaer. Vår nye kollega er rett og slett en person som tar initiativ, har evne til “å tenke litt utenfor boksen” og som tør å ha en mening. Du ønsker å være en del av teamet vårt og bidrar aktivt til felleskapet. Samtidig er du selvgående, jobber nøyaktig, strukturert og selvstendig med dine oppgaver. For å lykkes med oppgavene bør du kunne innta et helhetlig perspektiv og tenke logistikk.  

Med tanke på kompetanse og arbeidserfaring er vi særlig på jakt etter noen som kjenner bygg- og anleggsbransjen, gjerne helt konkret området pukk/grus, asfalt og betong. Om du har fagbrev innenfor et teknisk område vil det være et pluss. På den andre siden er vi også veldig søkende etter personer med erfaring og kompetanse innenfor innkjøp, logistikk, ordrebehandling og kundebehandling/salg. Har du en kombinasjon av disse kompetansene er vi veldig interessert i å høre fra deg!  

Ellers har vår nye kollega gode digitale ferdigheter, gode språkkunnskaper innenfor norsk og engelsk, samt førerkort klasse B.  

 

Dette vil vi tilby deg: 

 • Fleksibel arbeidshverdag  
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • En utfordrende og spennende rolle 
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter 
 • Samarbeid i team med kompetente og hyggelige kollegaer 
 • Markedsledende firma med solid eierstruktur 
 • Pensjon- og forsikringsordninger
 • Mulighet for rask tiltredelse 

Hvis du tror denne stillingen bør være registrert i ditt navn – send oss en søknad!  

Skriv en kort introduksjon av deg selv, hva du kan tilføre og hvorfor stillingsannonsen engasjerer deg.   

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Søk på stillingen på finn.no

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 97 98 41 77
E-post: espen@norskcoating.no

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes