Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Hydraulikk
Hydraulikk

Norges største produsent og lager innen hydraulikk

Servi er Norges ledende produsent og leverandør av hydraulikksystemer, inkludert styringssystemer. Vi har avanserte produksjonsfasiliteter i Ski, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Kongsberg, Ulsteinvik og Rissa.

Servi tilbyr komponenter fra verdens fremste produsenter av hydraulikk og andre industrikomponenter. Disse i kombinasjon med de komponentene og løsningene vi produserer selv, gir oss en fleksibilitet i design som gjør at vi kan levere de mest optimale skreddersydde løsninger. Der kunden ønsker en enkelt komponent, kan vi tilby ulike alternativer fra «øverste hylle». 

Hydraulikkpumpe
Eaton, Atos, Hawe, Kawasaki,
Marzocchi
Se vårt utvalg her

Hydraulikksylinder
Servi Norges største produsent
Konfigurer Industrisylinder her
Konfigurer Typegodkjent sylinder her


Hydraulikkaggregat
Nordens største produsent
Les om vår produksjon her
Kontaktinfo


Hydraulikkakkumulator
Beregn akkkumulator størrelse
Blæreakkumulator
StempelakkumulatorHydraulikkventil
Retningsventil
Mengdekontroll
Proporsjonalventil
Kuleventil
Coil

Hydraulikkmotor
Radial stempelmotor
Aksial stempelmotor

Hydraulikkdeler
Norges største fagmiljø, og lager.  Se nettbutikk, eller spør oss gjerne om du står fast med valg av hydraulikk komponent

Hydraulikk service og vedlikehold
Ønsker du å skifte hydraulikk-olje eller utføre overhaling eller service? Vi har serviceavdelinger som dekker hele Norge.  Finn nærmeste servicested her


Behov for oljeprøve

Servi kan tilby et komplett analysetilbud for tilstandskontroll og smøreteknisk rådgivning, inkludert elektronmikroskopi (SEM-EDS) der vi kan utføre materialundersøkelser.
I tillegg har vi dyptgående kunnskaper om mikrobielle problemer i drivstoff, metallskjærevæsker og andre
petroleumsprodukter. Vi har kompetanse på rådgivning, tolkning og vurdering av miljøvennlige oljer

Les mer om vårt tilbud på oljeprøver her

Hydraulikk kalkulator

Læren om hydraulikk som hører til fluidmekanikken er et eget felt innen mekanikk som handler om å overføre krefter ved hjelp av oljetrykk gjennom rør og ventiler for bevegelse av motor eller sylinder, også kalt aktuator.

Hydraulikk kalkulator som tar beregning av akkumulatorstørrelse, effektberegning, trykkfall, og sylinderstørrelse fra teori til praksis.

Hold Kontroll på oljen

For hydraulikkaggregat er oljen en av de viktigste komponenter som kan bidra til økt levetid på hele systemet, samt å opprettholde høy virkningsgrad.

- Alle hydraulikksystem er forskjellige og med høy renslighet, gode oljer og forebyggende tilstandsmålinger  kan vedlikehold ofte gjøres mer lønnsomt.

- Å investere i miljøvennlig olje er ofte veldig økonomisk på sikt. For å kunne gjøre dette må du sørge for så liten lekkasje som mulig. Samtidig er det da er enda viktige å holde rensligheten på et høyt nivå slik at ingen forurensninger kommer inn i systemet. Hvis du bruker miljøoljer, som er mettede estere, er det bra for både miljøet og bærekraften i systemet.

- Med miljøvennlige oljer trenger du ikke bytte olje like ofte, i stedet for bare å følge anbefalinger for utskiftningsintervaller vil tilstandsmålinger for å sjekke oljens status ofte kunne øke intervall for oljeskift ytterligere. Det gjelder alle vedlikeholdstiltak, at de burde være mer basert på tilstand i et system.

Våre agenturer i Norge

ATOS S.PA.
Atos er den største produsenten av elektro-hydrauliske ventiler i Italia.
Atos er spesielt kjent i Norge for produktspekteret av on-off-ventiler og digitale proporsjonalventiler med Atex, IECx, UL, MA og Intrinsic Safety – Ex ia i henhold til ATEX- og IECEx-godkjenninger.

Eaton Hydraulics Inc.
Eaton er en av verdens største innen hydraulikkpumper og hydraulikkventiler.
Eatons hydraulikkvirksomhet produserer ventiler og filtreringsprodukter for en rekke mobile og industrielle applikasjoner, inkludert   konstruksjon, gruvedrift, materialhåndtering, produksjon, olje og gass, jordbruk og skogbruk. Eaton pumper, motorer, girkasser, sylindere, elektrohydrauliske ventiler er designet for å levere pålitelighet, produktivitet og gir jevn ytelse.

HAWE HYDRAULIK
Hawe er en av verdens største produsenter av proporsjonale retningsventiler.

HCS HYDRAULIC CONTROL SYSTEMS GMBH
HCS er kjent i Norge for sine produkter innen digital forsterkning og regulering (DAC), digital forsterker og kontrollmoudul (DMA) og digitale on-board-forsterkere og -regulatorer (ODC).

KAWASAKI PRECISION MACHINERY LTD
Kawasaki er mest kjent i Norge for sine radiale stempelmotorer som tidligere het Staffa.

MARZOCCHI POMPE S.R.L.
Marzocchi har gjennom sine 57 år utviklet tannhjulsmotorer og tannhjulspumper og er i dag et av de ledende merkene i markedet for girpumper og motorer. 

MP FILTRI SPA
MP Filtri har i 55 år utviklet filtreringsprodukter for hydraulikkvæsker. Se våre foretrukne hydraulikkfilter her. 

SUN HYDRAULICS LTD.
Sun Hydraulics er et selskap under Helios Technologies-paraplyen og er i dag en av verdens største produsenter av cartridge-ventiler.

Fordeler og ulemper

  • Kompakt design.
  • Kan styre store krefter med stor nøyaktighet.
  • Kan dimensjoneres for gjennomsnitt effekt som kreves for en maskin syklus, kontra elektrisk anlegg som må dimensjoneres for høyeste belastning i systemet.
  • Komponenter er ombyttbare mellom leverandører, noe som gjør det enklere å oppgradere eksisterende anlegg med komponenter med høyere virkningsgrad.
  • Forutsetter godt vedlikehold av oljen for å opprettholde god virkningsgrad.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes