Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Sylindertesting fra kontorpulten

Sylindertesting fra kontorpulten

Service og testing av hydraulisk utstyr blir ofte gjort langt fra der kunden sitter. Servi Group tilbyr nå kundene våre å delta på testene fra sin egen arbeidsplass, der de kan sitte og jobbe, samtidig som de deltar på videooverføring av testene.

Dette ble gjennomført på en sylinderoverhaling for Aker Solution. Ordren besto av en FAT (Factory Acceptance Testing), det vil si testing som blir utført av leverandør før produktet eller systemet leveres tilbake til kunden. I dette tilfellet var det trykktesting etter utført overhaling som ble gjennomført. Forut for testen ble testkravene gjennomgått med kunden. 

Nytenking gir gode kundeopplevelser 

Noen kunder ønsker å fysisk delta på denne testen. På grunn av reiserestriksjoner under pandemien rigget Servi derfor opp utstyr for direktesending slik at kunden kunne overvære testingen fra kontoret sitt. Både folk fra Equinor og Aker Solutions fulgte med på testen uten å være fysisk til stede. 

Knut Beck Engebretsen, Project Manager i Aker Solutions, var imponert over gjennomføringen. 

- Honnør til Knut Ingar & Co for flott gjennomført test med digital overføring – det var effektivt å kjøre alle sylindrene av hver type samlet og ikke minst rasjonelt for oss som kunne sitte på våre kontor å følge med – samtidig som vi i vente-perioder kunne bruke tiden til andre ting, sier Engebretsen. 

Servi har fullt fokus på digitalisering og effektivisering av prosessene - både internt og overfor kunder. Videooverføring av tester sparer kundene våre for både tid og penger, samt at det er med på å redusere unødvendige utslipp knyttet til reising. Bra for kunden, bra for oss og miljøet.  

Les mer om vår leveranse av hydraulikksylindere24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes