Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Ny forhandler av Servi Groups Hydranor-produktportefølje skal øke omsetning internasjonalt

Ny forhandler av Servi Groups Hydranor-produktportefølje skal øke omsetning internasjonalt

Servi Group signerte 11. oktober 2022 en forhandleravtale med det nederlandske selskapet Action- Hydro, som er et datterselskap eid av MH Hydraulics. Action-Hydro driver i hovedsak med salg av hydrauliske komponenter som pumper og motorer verden over, og nå ser de frem til å selge Hydranor-blokkene fra Kongsberg.

På bildet fra venstre Remy Sluimers, direktør og eier i MH Hydraulics og Rob Geel, sales manager i Action-Hydro. Fra Servi Group: Sonny Thoresen, Head of sales Kongsberg, og Henning Midttun, VP Business Development.

 - Hydraulikkblokkene fra Servi Group er et verdifullt tilskudd til vår produktportefølje. Hydranor er allerede et velkjent navn i shipping-industrien, og vi har mange kunder i dette segmentet som vil ha interesse av Hydranor-produktene vi nå vil promotere, sier Sluimers.    

Rob Geel legger til at han forventer at det vil ta noe tid å få skikkelig fart på salget.  

- Når vi har tatt inn nye produkter tidligere, ser vi at det første året brukes på å få produktene innarbeidet i produktporteføljen før produktene begynner å selge. Men når vi først har fått etablert oss i det lokale markedet, har vi tro på en sterk vekst i salget fremover. 

Omvisning og signering på Kongsberg 

Det var Geel og Sluimers fra Action-Hydro og MH Hydraulics som tok turen til Kongsberg, for blant annet omvisning på Kongsberg-fabrikken og signering av kontrakt. Omvisningen imponerte nederlenderne:  

- Det er mye mer automatisert enn det jeg forventet. Råmaterialet kommer inn, og når de kommer ut på andre enden er de helt ferdige med hull og alt. I tillegg ble jeg overrasket over kvalitetssjekken – det imponerte meg, sier Geel.

Guidet tur på Kongsberg-fabrikken til Servi Group

Det var nyttig med en omvisning. Selgerne Sonny Thoresen og Karl Nilssen viser nederlenderne blokkproduksjonen fra A til Å.

Guidet tur på Kongsberg-fabrikken til Servi Group hvor de viser Hydranor-produktene

Internasjonale muligheter

MH Hydraulics har i overkant av 150 ansatte, og har kontorer Nederland, Tyskland, Italia, UAE, og Singapore.  I 2013 lanserte de en nettbutikk, som siden da har vokst og hvor de selger en stor del av produktene sine gjennom. 

I denne nettbutikken vil også våre Hydranor-produkter legges til.   

- Denne distributøravtalen med Action-Hydro er resultat av et større strategiarbeid som ble gjort for Kongsberg fabrikken i første halvår 2021, hvor vi staket ut en retning for internasjonal vekst. Kongsberg er rigget for å produsere et betydelig volum, og internasjonale distribusjonspartnere vil kunne bidra til å øke salget utenfor Norge. Vi ser på Nederland som et spennende marked på mange områder, og dette samarbeidet med Action-Hydro / MH Hydraulics er et første steg som vi kan bygge videre på, avslutter Henning Midttun.  

 24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2023 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes