Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo
Møt oss på Nor-Shipping 2022

Møt oss på Nor-Shipping 2022

Etter tre års pause, går Nor-Shipping av stabelen 4.-7. april. Servi Group er på plass. Besøk oss på stand B05-42, der vi vil vise våre nyeste løsninger innen grønn teknologi. Vi håper å se deg der.

På Nor-Shipping møtes maritim- og havindustri for å samarbeide og legge til rette for en bærekraftig industri. Servi Group bidrar til denne utviklingen med grønn teknologi og kundetilpassede, bærekraftige løsninger.

For at du skal kunne operere mer effektivt og smart til havs, sørger vi for å levere og produsere innovative kvalitetsprodukter skreddersydd til ditt behov. Servi er Norges største forhandler og produsent av hydraulisk utstyr. I tillegg har vi et stort utvalg av pneumatikk, elektromekanikk, glidelager og testutstyr. I nettbutikken kan du handle fra Norges største lager av hydraulikkomponenter.

Sammen med Servi, får du over 100 års kompetanse innen hydraulikk og tilhørende teknologier – med norsk kvalitet. I tillegg ligger vi i front med digitale plattformløsninger for våre produkter og tjenester.

Vi ses på Nor-Shipping.24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes