Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Endring i driftsmodell for systemleveranser

For å styrke konkurransekraften til Servi Group ytterligere innenfor systemleveranser, har vi besluttet å innføre en leveringsmodell hvor systemleveranser vil skje fra Ski, Kristiansand og Ulsteinvik.

Dette betyr at vi faser ut produksjonskapasiteten i Trondheim i løpet av 2020. Selv om produksjonskapasiteten i Trondheim fases ut og vi reduserer størrelsen på virksomheten vår, så vil vi fortsatt ha betydelig virksomhet i Trondheim i årene som kommer.

Servi Group skal fortsatt være Norges største leverandør av hydrauliske systemer. Vi vil fortsette å ha samme gode nærhet til kundene fra våre arbeidssteder i Trondheim, Rissa, Ulsteinvik, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Kongsberg og Ski.

Servi Lifecycle Service vil ikke være berørt av endringene. Vi kommer til å opprettholde serviceverksted også i Trondheim for å kunne fortsette å utføre rask og effektiv service for våre kunder.

Pågående leveranser vil ikke bli påvirket av endringen. Servi Group vil ha fokus på å gjennomføre de påbegynte prosjektene i Trondheim for så gradvis å fase produksjon over til Ski, Kristiansand og Ulsteinvik.

 24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes