Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

Servi Logo

Grønn teknologi - Servi

I dag må du kunne møte markedsbehovene med grønn teknologi og kundetilpassede løsninger, bidra til at kundene kan oppgradere sine systemer og holde miljøavtrykk og strømforbruk på lavest mulig nivå.

Vi ser alltid etter hva vi kan gjøre for å møte kundens behov og forbedre kundens produkt. Ved hjelp av godt samspill og interaksjon mellom våre ulike fagdisipliner har vi den siste tiden satt fokus på energibesparende systemer og forbedring av miljøavtrykket. Vi kaller dette vår «grønne teknologi». 

Vesentlige energi- og kostnadsbesparelser
Vi har spisskompetanse på ulike områder og bruker den til å utvikle produkter blant annet innen grønn teknologi. Green technology-konseptet ble spesielt utviklet for å optimalisere energiforbruket på hydraulikkaggregat. 

Servi Green HPU er et system som reduserer den tilførte energien til elektromotorer i hydrauliske systemer. Et vanlig system bruker ofte 30 prosent når det går på tomgang. Med grønn teknologi kan vi redusere energiforbruket fra 30 til 2,5 prosent. Det er en enorm besparelse av strøm, og man får en helt annen belastning på systemet.

Verden går mot elektriske systemer, og derfor utviklet vi Servi Hybrid Drive. Servi Hybrid Drive er et fullstendig lukket system med kun elektrisk tilkobling, som beholder hydraulikkens egenskaper, som store krefter og demping. Når vi stopper en hybrid, reduseres den tilførte energien til 0. Dette har en vesentlig effekt på energiregnskapet. Med dette kan vi tilby et kostnadseffektivt system som enkelt kan integreres i kundens eget system.

Servi Smart Monitoring er et eksempel på en avansert enhet som sørger for grundig og kontinuerlig overvåking av helsetilstanden til oljen i et hydraulisk anlegg. Den effektiviserer driften, gir forutsigbarhet, sparer kostnader og skåner miljøet. Et program behandler dataene fra de avanserte sensorene og presenterer resultatet på en måte som en vanlig KPI-bruker kan forholde seg til. Med Servi Cloud utfører vi målrettet utbedring av systemene og ivaretar vedlikeholdet. Vi har et stort team med dyktige servicefolk som har de nødvendige sertifikater og erfaring med grønn teknologi.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Servi AS

Org. nr: 936370446
Rasmus Solbergs vei 1
N-1423 Ski

T +47 64 97 97 97
E-post: post@servi.no

Servi Ulsteinvik AS

Org. nr: 979185901
Brendehaugen 24
N-6065 Ulsteinvik

T +47 70 31 85 50
E-post: ulsteinvik@servi.no

Norsk Coating AS

Org. nr: 967105805
Kvithyll
N-7100 RISSA

T +47 97 98 41 77
E-post: espen@norskcoating.no

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes