Service and Maintainance

Lifting Appliances

Bilde av kumringsløfter

Mekaniske Løfteklyper

Alle våre løfteklyper er utstyrt med BSV’s patenterte palsystem som garanterer 100% automatisert arbeidsflyt. Når klypen plasseres på lasten utløses en låsehake slik at klypen via saksearmene holder lasten inntil den er plassert på ønsket sted, og klypen frigjøres.

Våre standardklyper er laget for betongelementer, kantstein og rør. I tillegg kan vi levere kundetilpassede løsninger, skreddersydd til ditt behov.

Enkelte av våre rørklyper er asymmetriske slik at de kan løfte rør som ligger tett inntil hverandre. Dette forenkler arbeidet slik at det kun blir én løfteoperasjon for å flytte røret.

Pallegafler

En pallegaff el er ikke bare en pallegaffel - det er viktig at både funksjonalitet og formål henger sammen. Med vårt løfteutstyr
har vi fokus på smarte løsninger, som er i stand til å løse oppgavene eff ektivt og nyskapende. Vårt verktøy er nøkkelen til enkel håndtering av tunge materialer.


Vi leverer ulike typer gafler for kranbruk. Vi har moderne gafler som er mulig å tilpasse til hver oppgave, med en løftekapasitet opp til tre tonn. I tillegg kan vi levere unike løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Ved å bruke produkter fra oss, får du et produkt som er slitesterkt, funksjonelt og enkelt å bruke.

Hydrauliske Grabber

SERVI fører to typer grabber, KS II grab og Combi grab.
KS II er en solid gravegrab med høy kraft og god vridningsstabilitet.
Den er godt egnet for arbeid med fl ytting av løsmasser der det er vanskelig å komme til med gravemaskin, for eksempel ved arbeid på torvtak og liknende.
Combi-grabben er en allsidig grabb som kan leveres med flere typer skuff er og gafl er. Den smarte konstruksjonen
gjør det enkelt å bytte mellom de forskellige verktøyene. Combi-grabben kan også leveres med verktøy for løfting av
kantstein.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.