Personvern og cookies

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene på vår nettside. Les mer

ENERGIEFFEKTIVE LØSNINGER FRA SERVI

Servi møter dagens markedsbehov med kundetilpassede, bærekraftige løsninger. Servi har eksistert i over 100 år og har Norges største kompetansemiljø innen hydraulikk og tilhørende teknologier.

SERVI LIFECYCLE SERVICES (SLS)

Med vår SLS-avtale sørger vi for at dine systemer og komponenter lever lenger og yter bedre. Dette sikrer høyere oppetid og bedre driftssikkerhet – miljøvennlig og lønnsomt. Vår SLS-avtale er tilgjengelig der du er.

Nyheter

Måsøval fikk redusert HMS-risiko og smitte med ny dødfisksuger fra Servi

De nye dødfisksugerne fra Servi Group har redusert både HMS-risikoen for arbeiderne og redusert smittefaren i merdene til havbruksselskapet Måsøval AS.

- Vil redusere eksplosjonsfare knyttet til fiskeavfall

Arbeidstilsynet har opp gjennom årene meldt om en rekke farlige hendelser tilknyttet håndtering av fiskeensilasje - et biprodukt fra fiskenæringen, med høy eksplosjonsfare. Servi Group har nå lansert en eksplosjonssikker ensilasjetank som reduserer faren for ulykker.

Ny forhandler av Servi Groups Hydranor-produktportefølje skal øke omsetning internasjonalt

Servi Group signerte 11. oktober 2022 en forhandleravtale med det nederlandske selskapet Action- Hydro, som er et datterselskap eid av MH Hydraulics. Action-Hydro driver i hovedsak med salg av hydrauliske komponenter som pumper og motorer verden over, og nå ser de frem til å selge Hydranor-blokkene fra Kongsberg.

24/7 Service - T +47 64 97 97 00
Abonner på nyheter og produktinfo fra Servi

Hold deg oppdatert på ditt interessefelt. Meld deg på vår e-postliste!

Copyright © 2022 Servi Group. Alle rettigheter forbeholdes